Pic, Caterham'a Geçtiği İçin Pişman Değil

yazar:

kategori:

Caterham takımı son 3 senedir en yakın rakibi Marussia’nın önündeydi ve Pic, geçen sene yarıştığı Marussia’yı bırakarak bu sene Caterham’a geçti. Ancak bu sene Marussia, Caterham’a göre daha güçlü görünüyor.

Pic “Marussia ile harika bir sene geçirdim ancak bu sene Caterham’da mutluyum. Hayalkırıklığı yok.”

“Gelişmemiz gereken bazı alanlar var. Hepsi bu. Sorunları çözüp ilerlemek bizim işimiz.” 

“Güncellemeler için bir kaç yarış beklememiz lazım ancak takıma güveniyoruz. Gelişeceğimizden eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. birincisi bu bir şaka abicim. 1 nisan. ikincisi vettel'in yaptığı bana göre doğru bir hareketti. keşke rosberg'de aynını yapsaydı da güzel bir mücadele izleseydik.

  2. Sonuna eklediğin gülme işareti 1 Nisanla ilgili olabilirmi? 🙂

  3. rosberg'de önümüzdeki yarış hakkında takım emri olursa dinlemeyeceğim demiş. sanırım vettel'den örnek aldı. ne derece doğru bilemem 🙂

  4. padokta söylentiler dolaşıyormuş redbull vettel'i 1 yarış toro rosso'da yarıştıracakmış ceza olarak, redbull'a da ricciardo geçecekmiş. bana saçma geldi ne derece doğru bilemem tabii 🙂

  5. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Hulk iyi pilot ama istikrar sorunu var.Bazen çok iyi bazen çok kötü.Aynı Kobayashi'ye benzetiyorum Hulkenberg'i.Kaliteli bir isim açıkcası.

  6. ben charles pic'in .:D:D

  7. Bence Chilton çok kötü. Bianchi ondan dolayı parlıyor olabilir. Bianchi'nin aşırı hızlı olduğunu sanmıyorum.

    Pic iyi sayılır ama mükemmel değil. Hülk'ü her türlü tercih ederim.

  8. ben charles pic'in iyi olduğunu kjasdgafşhja

    neyse :))

    iyi olduğundan emin olduğumuz bir pilotla eşleşmeden kimse ne kadar iyi olduğunu kanıtlayamaz bence. ve onboard görüntülerini izlemek lazım. bana göre ne bianchi ne de pic iyi pilot olacak kadar birşey yapmadı.

  9. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Ben Pic'in iyi pilot olduğunu düşünenlerdendim. Ancak Catheram'daki performansı düşük. Marussia dönemleri beni yanıltmış olabilir.

    Yalnız Catherham'da sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri herhalde. Artık orta grupla mücadeleyi beklerken en geriye düştüler.

  10. ben charles pic'in iyi pilot oldugunu düşünmeyenlerdenim muhtemelen onumuzdeki sezon koltuk bile bulamayacak. sezon ortasında kovulabilir. kovalainen dısarda kalmısken …

  11. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Ben Charles Pic'in iyi bir pilot olduğunu düşünenlerden birisiyim.Bianchi kadar iyi bir pilot olmasa bile eşit şartlarda Bianchi ile mücadele edebilecek bir isim olarak düşünüyorum.
    Fakat Bianchi biraz daha üstün 🙂
    Hem Charles Pic hem Jules Bianchi ikisi de ileride Ferrari-McLaren gibi takımlar da yarışırsa sürpriz olmaz.Özellikle Bianchi gelecekte rahatlıkla şampiyon olabilir.
    İnşallah Bianchi'nin performansı Hulkenberg gibi inişli çıkışlı olmaz.Sağlam bir çizgide ilerleyip,sağlam bir istikrar tutturmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir