Di Resta, Çin'de McLaren'ın Önünde Olmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Di Resta: “Şu anda olduğumuz yerde kendimizi kanıtladığımızı düşünüyorum. Ama önümüzdeki iki yarışın ardından bu yerimizi koruyup koruyamayacağımızı söylemek zor. McLaren’ın yaptıklarına büyük saygım var. Şu anda sıkıntı yaşasalar da gelişebilirler”

“Ama onların önünde kalmak için zorlayacağız. Şimdiye kadarki performansımız, beklenenden daha iyiydi; muhtemelen başkalarının iki hafta içinde farkı kapatamayacağı kadar.”

Force India, Malezya’da tekerlek somunu sorunu ardından güvenlik gerekçesi ile iki aracını da damalı bayrağa taşıyamamıştı. Ama ondan önce, hem Di Resta hem de Adrian Sutil, puan alacak görüntüdeydi.

Di Resta: “Malezya’da olanlara rağmen performansımız konusunda o hafta sonundan çok iyi şeyler gördük. Bu yüzden Çin ve Bahreyn’i dört gözle bekliyorum. Daha hızlı olması adına aracımızla ilgili daha fazla bilgi sahibi olduğumuzu düşünmek istiyorum”

“Çin, bu sezon şimdiye kadarki pistlere göre farklı bir felsefede. Ama iki sene önce orada iyi bir araca sahiptik ve bunu tekrarlamamak için bir neden yok”


Yorumlar

  1. Mclaren ve Mercedes'teki pilot değişikliklerinden medet umup açıkta kalan pilot di Resta süper hızlı gelişebilen Mclaren'ın önünde kalmak istiyor. Bu ne gazdır arkadaş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir