Motorland Testlerinin En Hızlısı Sykes

yazar:

kategori:

Sykes Kawasaki’si ile 1:57.2 yaparak en hızlı tur zamanını kaydetti ve böylece geçtiğimiz yarışta oluşan ciddi yaralarından ve kırıklarından kurtulduğunu kanıtladı.

Sykes 2 Nisan’da başlayan testlerde çok fazla tur attı ve yeni şasi ile birlikte motor geliştirmelerini denedi. Ön süspansiyon ile ilgili iyi gelişim kaydedilirken arka kısım için de yeniliklerinin olduğu belirtildi.

Motorland testlerinin ilk iki günü kuru havada geçerken son gün yağan yağmur test sürelerinin kısalmasına yol açtı.

Tom Sykes: “Bence bileğim %80 ve kaburgalarım %98 iyileşti. Kısıtlamalar olmadan tekrar sürebildim. Son gündeki yağmur bizi pek etkilemedi, bütün işleri zaten bitirmiştik. Ancak bu lastiklerle daha çok tur atmak istiyorduk.”

Loris Baz: “Test bizim için gerçekten iyi geçti. Tur zamanı için değil de istikrar için zorluyordum. Piste uyumumu iyileştirmeye çalıştım ve motorun ön kısmı ile ilgili faydalı gelişimlerde bulunduk. Bugün arka kısım ile çalışmak istiyorduk ancak yağmur buna engel oldu. Çataldaki yeni süspansiyon sistemi ön kısımda çok iyi bir tutunma sağladı. Artık virajlara istediğim kadar frenle girebiliyorum. Buna ek olarak sıralama ayarları içinde çalıştım.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir