Todt: "Formula 1'de Sürücülerin Yarısının Sponsor Destekli Olması Normal Değil"

yazar:

kategori:

Özellikle bu sene sponsor destekli sürücüler konusu ön plana çıktı. Todt “Kimsenin harcamalarda kısıtlamaya karşı olduğunu duymadım.”

“Makul önerilerde bulunursak herkes mutlu olacaktır. Herkesi yönetimde tutmak için harcamaları düşürmemiz lazım.”

“Bir orta yol bulmalıyız. FIA, sporun sahipleri ve takımlarla bir anlaşmaya varmak zorunda.”

“Sürücülerin yarısının koltuk için para ödemek zorunda olması normal değil.  Formula 1 motor sporlarının zirvesidir ve sürücülerin orada yarışmaları için  çok fazla para bulmak zorunda olması doğru değil.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Jean Todt amcam doğru söylüyor. Formula 1'i bu noktaya getiren ecclostone, mosley ve briatore'dir. Üçününde ortak özelliği parayı ve para vereni severler. Ayrıca 30 küsür yaşlarındaki kadınlarla birlikte olurlar. Birinin heidi klumdan çocuğu bile olur. Yalnız bu üçü benden uyanığı sevmem anlayışındadır. Mosley, ecclostone'u senin kirli çoraplarını açıklarım diye tehdit edince, ecclostone ben tehdit etmem direk Seni suspended ederim diye iki kasetle adamın hayatını bitirir.
    Briatorede ikinizinde ne olduğunu biliyorum diye imtiyaz isteye isteye önce 2005, 2006'yi aldı sonra baktıki devamı yok, ecclostone'u tehdit etmeye devam etti. O da dur bakam dur dedi, senin kamuoyuna açık bir yanlışını buluyum seni buralarda barındırmam dedi. 2008'te açığı buldu, nelson piquet:e bilerek kaza yaptırdığı için spordan men etti.
    Tek başına kalıncada paraları daha fazla indiregandi yapmak için son 5 senedir sponsor işlerini ayyuka çıkardı. Ömrünün son demlerinde kızlarını mutlu etmek ve onlara eşşek yüküyle para vermek için takımları soyuyor bu adam. Nitekim bizim istanbul parkıda az para veriyor diye bitirdi.

    Bernie ecclostone emekli olana kadar ya da ölene kadar bu işler böyle devam edecek. Ecclostone gitmeden bu spor temizlenmez.

    Jean todt amcam doğru söylesede, kendi söyler kendi duyar, ecclostone'un umrunda bile olmaz.

  2. Millet Sabri'yle dalga geçiyor, bizde gridin yarısı Sabri 🙂

  3. F1 ruhunu kaybedeli çok oluyor zaten, herşey para oldu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir