Raikkonen 2014 Red Bull Söylentileri İçin "O Sene Emekli de Olabilirim"

yazar:

kategori:

Multi 21 takım emri tartışmalarının ardından Mark Webber’in Red Bull’daki koltuğu için şüpheler arttı ve Raikkonen’in adaylar arasında ciddi yer tuttuğu söyleniyor.

Fin pilota, Anlaşmasının biteceği 2014 sonunu düşünüp düşünmediği soruldu.

Raikkonen: “Hayır. (O zamanda) emekli bile olabilirim. Gelecek sene için anlaşmam yok, hiç bir şey. Şu ana odaklanıyorum”

 


Yorumlar

“Raikkonen 2014 Red Bull Söylentileri İçin "O Sene Emekli de Olabilirim"” için 18 yanıt

  1. İlk yazımın minik bir kısmı:
    "Kimi hak ederek almış"
    Kısaca aynı şeyden bahsediyoruz.

  2. sırasıyla lotus-rbr-mc laren kimi için öncelikli.lotus onu f1 e bağlayan takım lotusdu lotus kimi için 1.seçenek o illaki ben en en iyi takımda yarışıyım şampiyonluklar kazanıyım demedi.zor olanı seçti ama her zamanki zor olanı gibi başardı.

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Haberin çevirisi doğru değil Kimi hiçbir yere gitmiyor.

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    benim demek istedigimse örnegin cin gp de hamilton kum havuzuna girmeseydi rai şampiyon olamayacaktı yani kimi nin şampiyonlugunda %1 bile kuşku yok RBR nin illegalligi ise fia yı ilgilendiriyor bizi değil.

  5. Emekli olamaz Kimi.sözleşmesi yok ama onu istiyen takım çok olacaktır sezon sonu bu yüzden F1'de kalmayı düşünecektir.Raikkonenin WRC'de zaten istediklerini alamadı WRC'de gösterebilceği yeteneği yok,çok sık kaza yapıyordu.Gridin en hızlı takımı Redbull seni istiyor ve sen emekli olabilirim diyorsun hah gülerim ben buna ancak.

  6. Bence bırakmayı falan düşündüğü yok. Bu kadar form tutmuşken kolay kolay bırakacağını sanmıyorum. En azından 2014'teki yeni motorları ve araçları denemek isteyecektir. RBR'ye geçer mi? bence Kimi RBR'ye geçer de RBR Vettel oradayken Kimi'yi takıma dahil eder mi asıl soru işareti bu bence…
    Vettel'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık yedek plan olarak kalıyor olabilir ama Kimi. Sonuçta lider pilot koltuğunu hakkıyla doldurabilen bir pilot. Ben açıkçası herkesin aksine Vettel'in Ferrari'nin değil Mc laren'in takibinde olduğunu düşünüyorum. Ferrari Alonso'yla daha epey süre devam eder ve Vettel ile Alonso aynı takımda olurlarsa Vettel tek turdaki muazzam süratiyle Alonso'ya olduğ,kça zorluk çıkarır ki bunu da ne Ferrari nede Alonso istemez. Ancak öteki taraftan Mc laren'in beklentilerini karşılamakta zorlanan bir Button gerçeği var karşımızda. Tamam iyi bir takım oyuncusu ama takıma daha fazla liderlik etmeli bence ama bunu bugüne kadar ne kadar başarabildiği malum. Bence Vettel Mc laren'e geçerse o zaman Kimi'de RBR'ye geçebilir Button'da Lotus'a tabi 🙂

  7. admin benim en son yorumum neden silinmiş öğrenebilirmiyim

  8. Galaksilerimiz aynı da boyutlarımız farklı anlaşılan 🙂

  9. Anlama sorunun mu var anlamadım. Aynı şeyden bahsediyoruz. Sadece kuşku dedim. Kuşku duymadığımız herhangi bir sezon var mı? En basitinden yakın tarihi ele alacak olrusak: 2010-2011-2012 sezonlarında RBR'nin illegalliğinden kuşku duymayanımız var mı? Rica ediyorum ne demek istediğimi tekrar anlamaya çalış.

  10. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    raikkonen pilotajını gösterip büyük mücadele sonucunda sampiyonlugu kazandı bunu mclarenin isteyerek ferrariye sampiyonlugu vermesi olamaz o zaman ilk turda pilotları yarış dışı bıraksaydı raide rahatca brezilyayı lider bitirip şampiyon olsaydı senin dedigin dogru olurdu

  11. sınan matias avatarı
    sınan matias

    hangi galaksidensin sen kardeşim?

  12. Red Bull'un 2014'de Webber'e ihtiyacı olacaktır.

  13. Ne emekliliğinden bahsediyorsun yahu? Millet koltuğu kaptırmayacağım diye bir taraflarını yırtarken sen ne emekliliğinden bahsediyorsun, son kullanma tarihi dolmuş pilotlar ağzına almazken emekliliği sen niye tekavutluk peşindesin? Tamam, politikayla ilgilenmiyorsun, F1 aracının içinde olmadığın anlardaki herşey sıkıyor seni ama yapma bunu…

  14. "Kimi hak ederek almış olsa da McLaren'in data verilerini Ödün(Ç)alması o şampiyonluğu şaibeli hale getiriyor. Yani spordan men edilmemek adına şampiyonluğu Ferrari'ye vermiş olabilirler mi kuşkusu doğuyor içimize."

  15. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    yuh be mclaren kimiye 2007 de sampiyonlukmu verdi görmedinmi hamiltonla alonsoyu şampiyon olmak için ellerinden gelenin 9999 kat fazlasını yaptılar raikkonen o sampiyonlugu sonuna kadar hak ederek aldı bide kimi red bulla giderse sampiyonlugu zor görür demissin ona ise sesli güldüm.

  16. E sen boyle dersen Redbull seni almak icin cabalarmi? biraz hirs yap ya, bari yapmiyorsun belli etme..

  17. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Raikkonen: "Hayır. (O zamanda) emekli bile olabilirim. Gelecek sene için anlaşmam yok, hiç bir şey. Şu ana odaklanıyorum"

    Biz fanların senden çok şey istemiyoruz. Sadece hayatta tek bir şeyi; yarışmayı birazcık da olsa umursa.
    Newey tasarımlı en hızlı araçla, yarışmayı bile umursamıyor, ne yapacağız biz senle? 🙂

  18. Kimi Raikkonen'İ severim; Mika Hakkinen'İn varisidir ne de olsa. Lakin Kimi'nin gidip de aracı ne kadar hızlı olursa olsun cenabetlikten midir nedir şanssızlığından kaynaklı o araç şampiyon olamıyor. 2007 ayrı bir vaka. Kimi hak ederek almış olsa da McLaren'in data verilerini Ödün(Ç)alması o şampiyonluğu şaibeli hale getiriyor. Yani spordan men edilmemek adına şampiyonluğu Ferrari'ye vermiş olabilirler mi kuşkusu doğuyor içimize. Diğer taraftan Ferrari'de ne olursa olsun 2 yıl üst üste takımlar şampiyonluğuna da yardım etti. Ve tarihte eşine çok az rastlanır şekilde telemetri verilerinde dahi kazanamaz denilen bir araçla Belçika'da kazandı.

    İşin özü Kimi, Redbull'a giderse RBR bir daha şampiyonluğu zor görür. O yüzden bir an önce gitmesinde fayda var ki bu RBR hegemonyası 2-3 sene yıkılsın ki şampiyonaya daha bir zevk gelsin. 2000-2004 arasında olduğu gibi böylesi de sıkıcı oluyor bir süre sonra.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir