Red Bull'un Rekor Pit Stopu Rakiplerini Etkiledi

yazar:

kategori:

Red Bull, Malezya yarışı esnasında neredeyse tüm pit stoplarında hızlıydı ve art arda daha önce Mclaren tarafından gerçekleştirilen en hızlı pit süresini geride bıraktı.

Mclaren’den Sam Michael “Bir ya da 2 harika pit stop yaptığınızı hayal edebilirsiniz ancak 5 defa, istikrarla bunu yapmak gerçekten etkileyici.”

“Bizim çalışanlarımız da Red Bull’dan geride sayılmazlar. Tüm çalışma metotlarımızı optimize ettik. Ekipmanlardaki gelişimle böyle sıçrama yapabilirsiniz.” dedi.

Red Bull’un pitlerde kullanılan bazı ekipmanlarını geliştirerek bu kadar hızlandığı tahmin ediliyor. Red Bull’un özellikle bijon tabancalarında bir sıra sahip olduğu ve pitlerden sonra bu tabancaları çantada sakladığı söyleniyor.

Williams takımı Red Bull’un tabancalarda daha fazla basınç kullandığını düşünüyor ancak Michael, sistemin mekanikten çok artık elektronik teknolojiye sahip olduğunu ve daha iyi çalıştığını düşünüyor.

 


Yorumlar

  1. Mail degilde Wokingi basmak lazım aslında 🙂

  2. Takıma mail atmalısın bence tüm taraftarlar adına 🙂

  3. Korktugum başıma gelecek ya rabbim! Sakın rekoru egale etmeye çalışmayın sakın.

  4. Tamam Sam Michael yine Red Bull'un pit stoplarına kafayı takmış. Mclaren'den yine tek bir harika pit stop pahasına 5 hatalı pit stop görebiliriz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir