Alonso: "Takımdan Gelen Emre Uyarım"

yazar:

kategori:

Red Bull Racing’in Takım Patronu Christian Horner, Fernando Alonso ya da Lewis Hamilton’un aynı durumda olması halinde Vettel gibi davranacağını söyledi.

Alonso “Hiç o pozisyonda olduğumu düşünmüyorum ancak olsaydım pozisyonumu korurdum.”

“Günün sonunda takım size para ödüyor ve az ya da çok onların istediğini yapmak zorundasınız.”

“Siz muhabirsiniz. Bu yüzden gazete binasına gidip duvarları boyamazsınız çünkü siz boyacı değilsiniz. Kaleci de forvet olarak oynamaz.”

“Hepimizin görevi var ve her zaman onların kararına saygı göstermeliyiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso: "Takımdan Gelen Emre Uyarım"” için 17 yanıt

  1. Evet telsizden gelen takım emrine uyuyor şahit oldum:))
    –^''Massa Alonso senden hızlı yol ver''
    Alonso 'da geçiyor tabiki:)). Ben de uyarım bu emre…

  2. Son Cümle isterse vettel 13 kez şampiyon olsun şeklindedir.

  3. Hahahayt 🙂 Şampiyon babamın oğlu mu? isterse 24.lükten şampiyon olur, isterse son yarışlarda 2 kere şampiyonluğu kaçırır. Bana görsel olarak iyi yarış seyrettiren kimse benim şampiyonum o'dur. Bu isimde son 3 sene'dir alonso. Hayatta bazı değerler vardır istatistikler yazmaz. Ben formula 1'i görsel zevk için izlemekteyim, bu zevkide pist üstünde alonso'dan daha fazla veren yok. İsterse vettel 3 kez şampiyon olsun, hep sıkıcı pilot olacak.

  4. hadi canım 1 sn demek 6 yarış kala şampiyonluğu garantilemek demek . yani alonso redbul,dan hızlı . ferrari demiyorum alonso diyiyorum . bu kadar hızlı bir alonso 12 yıldır aldığı 2 şampiyonluk . yarıştığı araçlar minardi hadi neyse. renault foyası meydana çıktı sonradan . ve mclaren ferrari mclarende hamilton şampiyon oldu . alonso kayıptı mclaren,de. ferrari,ye geldi yine birşey yok vettel brazilya,da 24.ncülükten gelip şampiyon oldu yani utanın be kardeşim

  5. 3 senedir 1 sn. hızlı olan bir red bull oldugunuda biliyorsun degilmi . bu sene sartlar esit gibi bu tıl olamazsa o zaman gercekten sampiyonluk yarısını kaybetti diyebilirsin !!

  6. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    WOW!®

    This is ridiculous!®

    Malezya tartışmaları gereğinden fazla uzamıştı. bu haberler konu hakkındaki uzman görüşünü okumuş olduk. konu artık kapanmış olmalı.

    Bu arada heybetli scuderia ferraride takım emirlerinin pit duvarından araca değil de araçtan pit duvarına verilişinin dördüncü yılı maranelloda lastik yakılarak ve duvarlara çarpılarak kutlanıyor. fedon eşliğinde tabah kırmak yerine tarantella pugliese eşliğinde mühür kırılıyor.

    Esen kalın.

  7. uysan ne olur uymasan ne olur takım emrine . 4 yıldır boşa kürek sallayıp duruyorsun ferrari,de

  8. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kesin yapar ferrari o an kim öndeyse onu tutar.örneğin 2008 sezonu çin gp'si

  9. DreamOfWinD  avatarı

    Uyarım demek kolay önemli olan o durumda bunu düşünmek.

  10. Uzun süreden sonra merhaba arkadaşlar…
    Şu bi gerçek alonsoya şuan öndeki takım arkadaşını geçme diyebilecek kadar baba bir takım patronu kalmadı… (RON DENNİS. FLAVIO ) hariç. flavio zaten demezde ama sözunu dınler.

  11. Alonso en azından kendine güveniyle yapıyor.Vettel gibi şımarık bir şekilde dedesi yaşında adamı maşa gibi kullanarak değil.Bu iki insanın suratına bakınca (Vettel-Helmut) bütün Germenler kötü olabilirmi diye düşünmüyor değilim.Neyseki humanist bir insanım ve bu olayı sadece bu iki insanın karakterlerine! bağlıyorum. Alonso zaten konuşur durur.Her zamanki özelliği.Ona alıştık.Yetenğiyle,pilotajıyla kapatıyor en azından.Vettel gibi fırt orda zırt burda değil.

    Bütün bunlarla uğraşmak istemiyorsan Kimi gibi olacaksın.Hem yetenekli hem temiz.

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    bahsettiğin yarış 2011 melbourne.
    Alonso o yarışta startta temas sonucu gerilere düşmüştü.Massa ise starttan sonra 5 olmuş ve liderden tur başına 2 saniye fark yiyerek ilerlemekteydi.Turlar boyunca arkasındakilere direnmedi sadece 8 tur buttona direndi.Button massayı geçince Alonso da bu momentum kaybından faydalanıp massayı geçmişti.Çünkü Massanın fren sıcaklığında sorun vardı.

    Ben de sana 2010 Melbournü hatırlatayım.Massa podyuma çıkmıştı.Tam son 8 tur boyunca Alonso massanın arkasında sürmüş ve hamilton webber ikilisine savunma yapmıştır.Hamilton ve webber Alonsoyu geçmeye çalışırken birbirine girmişler ve böylece massa da onlardan kurtulmuş olup podyuma çıkmıştı.O tarihe kadar massanın orada podyumu yoktu.

  13. alonso ve politik açıklamaları…

  14. Olası bir durumda,bu açıklamanın doğruluğunu "yeni" F1 izleyicileri görecektir.Eskilerin böyle bir durumu beklemelerine gerek yok,zaten Ferrari'de pilotların kara kaşlarına,kara gözlerine göre değil,puanlarına göre emir aldıklarını biliyorlardır.Bkz: Schumacher to Irvine,1999.

  15. bir F1 sever. avatarı
    bir F1 sever.

    bütün bu olayları bir kenara bıraktım

    aslında alonso'ya şunu sormak lazim

    senin Massa'ya 1 galibiyet borcun yokmu ?

    ne zaman ödeyecek merakla beklemekteyim

    hani gönül isterki Vettel gibi sıradışı (olaylı) bir biçimde takım arkadaşını geçseydi keşke.

  16. Yahu sen arkada olduğunda sana emir gelmiyor ki yerini koru diye zaten hep Massa'ya geliyor. Şu an bu konu da Massa dahil tüm grid açıklama yapabilir ama Alonso yapınca geçmiş çok kötü örneklerle dolu. Tıpkı tam hatırlayamadım 2011 yada 2012 Avustralya'da olduğu gibi. Turlar boyunca arkasındakilere direnen Massa daha sezon başında yerini Alonso'ya vermişti. Yani sezon başı sonu yada takımdan gelen emir muhabbetlerine girecek son kişi sırf Vettel'e karşı açıklama yapmak için en azından bu tartışmaya dahil olması biraz komik olmuş aslında. Zaten her halükarda korunuyorsun daha bu neyin kafası anlamadım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir