Massa: "Akıllıca Olan Takım Emirlerine Karşı Değilim"

yazar:

kategori:

Massa, geçmişte bir çok kez takım arkadaşlarına yardım etmesiyle biliniyor. Bunlardan en çok ön plana çıkan ise 2010’daki Almanya GP olmuştu. Massa aynı şekilde 2007 Brezilya yarışında Kimi Raikkonen’e geçilerek takım arkadaşının şampiyon olmasını sağlamıştı.

Massa “Mantıklı bir kararsa ve doğru zamanda ise takım emirlerine karşı değilim.”

“Geçmişte bir çok sürücüye yardımcı oldum. Kimi Raikkonen’in şampiyon olmasına yardımcı oldum. Fernando geçen sene şampiyonluk mücadelesi verirken önemli yarışlarda ona yardımcı oldum.”

“Takım emri için akıllıca bir zamanda sorunum olmaz ancak bazen gerçekten akıllıca olmuyor bu yüzden o tür durumları sevmiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Akillica olmayan takim emirlerinide kabul ettin sen Massa, kendi psikolojini bozdun, konusturma simdi.. Formunu duzelttin isine bak..

  2. Rai o yarisi her halukarda alacakti, geciniz..

  3. burak evmez avatarı

    Kurallar aşılmadıkça herkes istediği şeyi yapabilir

  4. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Bu arada 2010 Almanya için şunları söylemek gerek. Massa'nın nasıl geçildiğini, podyum görüntüleri ve basın toplantısını izlediğinizde Massa'nın o fikre açık ve net olarak karşı çıktığını görmek mümkün.

    Bunu kimsenin pek anlamayacağı bir şekilde yapmak mümkündü. Ancak Massa bu geçişi tüm dünyaya gösterdi.

    Bu sezon Ferrari'nin bu durumdayken böyle bir karar vermesinin imkanı yok. Saman altından birşeyler olması doğal ancak pist üzerinde böyle bir karar vermelerine imkan yok.

  5. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    2007 Brezilya'yı izle bakalım kim kazanıyormuş.

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yok yanlış söylemiş massa, kimi ye ne zaman yardım ettiydi yahu. Öyle demiyor şairler..

  7. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Massa'ya laf söyleyenler oturma organını(!) devirip ahmakça yorum yazmasın!

  8. Ne alakası var ? 2009 Hungaroring öncesinde Massa 2007'nin büyük bölümünde,2008'in tamamında ve 2009 Hungaroring'e kadar takım arkadaşıyla eşit rol aldı.Hatta 2008'in sonlarında Rai'nin şampiyonluk şansı bitince 1.pilot konumuna geçti.

  9. Massa arada sırada birilerine sormadan bi şeyler yapabilirse…Bizede sormaz zaten :)..Bu kadar para kazandıktan (hadi ilk bir kaç seneyi anlarım..) sonra bile hala 2. pilot olmaya çalışıyorsa ve bunun için kendini her türlü duruma sokuyorsa bencede artık birilerine sormadan bir şeyler yapabilmeli..

  10. Ferrarinin her zaman 2 numaralı pilotu olacak yetenekli bir pilot.Hiçbir zaman şampiyon olamayacak ve belkide yarış bile kazanamayacak.Bunun sebebi sadece Alonso değil.Raikkonen ve öncesinde Schumacher varkende farklı bir durum yoktu

  11. burak evmez avatarı

    Pardon demeç verirken sana soracaktı.

  12. zaten görevin o..1. pilota yol vermek ve diğerlerini engellemek..Bi de kalkmış demeç veriyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir