Raikkonen, Lastik Eleştirilerini Önemsemedi

yazar:

kategori:

Raikkonen “Yumuşak lastikler daha fazla yol tutuşuna sahip gibi. Bu yüzden bazı takımlar çok fazla gelişebilirken bazıları gelişemiyor. Tüm sene böyle oldu. Bazı araçlar bazı lastiklerden fayda sağlarken diğerleri başka lastiklerde avantaj sağlıyor.”

“Yarışlarda bu normaldir. İlk turdan zorlamaya çalışırsınız. Herkes rahat olmak gerektiğini söyler ancak bunu yarışta göremezsiniz. Arada büyük fark varsa o zaman rahatlayabilirsiniz ancak genellikle ilk turda zorlarsınız çünkü orada daha kolay sıra kazanırsınız.”

“Bu günkü tur zamanımıza bakarsanız oldukça iyiydi. Bazı şeyler öğrendik ve şüphemizin olduğu bazı şeyleri doğruladık. Bu yüzden normal bir cumaydı. Diğerlerinin neler yaptıklarına bakmadım.”

“Gelişebileceğimizi düşünüyorum ve nasıl gelişeceğimizi biliyoruz. Şu anda durum böyle.” dedi.

 


Yorumlar

“Raikkonen, Lastik Eleştirilerini Önemsemedi” için 7 yanıt

  1. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Dereyi görmeden paçayı sıvamışsın.. Yağmurlu sıralama ve yarışlarda durumun ne olacağı belli olmuyor. En azından yarışı tamamlayıp puan aldı onu yapamayanlar da var!!

  2. ilk yarışta lotus saf hızını tavan yaptıran ve lastik saklayan kimiyi şampiyon yapan arkadaşları konuya bekliyoruz hani ve nerde…

    çok pitstopla az arasındaki ilişkiyi hız paraleline dökemeyen lotus takımı için.

    yorumları görelim uçmadan.

  3. Eğer Kimi ile ilgili 20 haber yapılsa 18'inin başlığı bu başlığa yakın olurdu

  4. Boşver dostum, o böyle yarışmayı seviyor. Tabii ki diğerlerinin neler yaptığını, telemetri verilerini inceleyip fikir sahibi olmak önemli şeyler ama iyi sonuç almak için asıl önemli olan birkaç nokta var ki Kimi bunları kusursuz bir şekilde yaptığı için sorun yok 🙂

  5. bugüne kadar neyi önemsedi ki bunu önemsemesini bekleyecektik :))))

  6. Sen neyi önemsiyorsunki 🙂 ne diğerlerini ne pirelliyi hiç kimse umrunda değil.boşuna iceman demiyoruz 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir