Grosjean, Yine Gizemli Sorunu Yaşamış

yazar:

kategori:

Lotus sürücüsü Avsutralya’da downforce eksikliği yaşamıştı. Malezya’da antrenmanlarda benzer sorunu yaşayan Grosjean Çin’de de aynı sorunun ortaya çıktığını söyledi.

Grosjean “3. cuma antrenman günü ve 3. kez aynı sorunu yaşıyorum. Bu sabah güncellemeleri denedik. Onlarla araç berbat oldu ve ardından son yarış versiyonuna döndük. Ancak daha kötü oldu.”

“Downforce seviyesinde eksiklik var. Bakalım şimdi neler yapabileceğiz. Kimi ile aynı ayarları kullanmıyorum çünkü işe yaramıyorlar.” dedi.

Sorunun monokok temelli olması halinde Lotus, Çin’e getirdiği ekstra şasiyi kullanacak.

 


Yorumlar

“Grosjean, Yine Gizemli Sorunu Yaşamış” için 8 yanıt

  1. Little Bambi avatarı

    evet

  2. Little Bambi avatarı

    [img]http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w3cv.gif[/img]

  3. Sense sacmalamakta cigir acmissin binlerce parcadan olusur bir F1 araci problemleri bulup cozmek okadar kolay olsaydi koskoca Mercedes takimi yillardir lastik sorunu yasamazdi ne sacma yorumcularla doldu site ya nerde eski bilgili akli basinda yorumcular nerde simdikiler!

  4. sınan matias avatarı
    sınan matias

    seninkini de saçma ile derecelendirirsek pek aşağı kalır yanı yok.3 yarıştır bilinemeyen problem mi olur? kaç bilinmeyenli bir denklem bu? yorum.bir sözümde site yönetimine yorum kısmının üstündeki reklam hiç olmamış.hele bu saatte.

  5. Ne sacma bir yorumdur yahu adam aracinin sorunlu oldugunu anlatiyor ne kiskancligi aracindaki sorunu anlatmak aglamak midir? Adam cumalari yapiyor bu aciklamayi siralamalardan yarislardan once farkinda misin? Ilk antrenmanda da sorun yasamis ilk antrenmanda Kimi'nin onundeydi son yarisi Kimi'nin onunde bitirdi yine aractaki sorundan bahsetti sacmalamakta sinir taninmiyor yahu ayip denen bir sey var adam ilk yarisin ilk antrenmanindan beri aracta sorun var diye yirtiniyor bunu bile aglamak yaptiniz pes!

  6. GRO yetenekli iyi pilot ama RAI yi çok kıskanıyo bu adam kıskanması ve takımın RAI ye oynaması normal herkes farkında bunun fakat GRO artık ağlama formatından çıkar inşallah !

  7. Bence de bu sasi de bir sorun var, gecen sezon Barcelona`ya kadar Kimi`nin sasisinde de bir sorun vardi, sonra duzeldi. Yedek sasiye gecerler umarim bir an once..

  8. Yine bir şasi problemleri var sanırım, Grosjean bahane bulmuyorsa tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir