Ecclestone "Mosley'i Yıkmak Benim Stilim Değil"

yazar:

kategori:

Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone, FIA Başkanı Max Mosley’i yıkmak için girişimde bulunduğu söylentilerini kabul etmedi.

Mosley. özel hayatı hakkında ortaya çıkan skandalın ardından zor günler geçiriyor ancak güven oyu alarak görevine devam etmeyi başardı.

Mosley ile uzun süreli arkadaş ve iş ortağı olan Ecclestone da ortaya çıkan skandalın ardından Mosley’e görevini bırakması  çağrısında bulundu.

İki yönetici aynı zamanda Formula 1’in gelir dağılımı konusunda da son zamanlarda oldukça ayrı düştüler. Mosley, Ecclestone’un takımlara daha fazla pay vermesi gerektiğini düşünüyor pist ve televizyon gelirlerinden.

Son çıkan söylentiler ise Ecclestone’un Mosley hakkında ortaya çıkan skandal ile bağlantısının olabileceği yönünde.

Ancak Ecclestone bu söylentileri kabul etmedi.

Ecclestone "Bunun hiç bir şekilde benimle alakası yok. İkincisi bu benim stilim değil, ben bu şekilde davranmam. Üçüncüsü ise ben asla Max’ı yok etmek istemem. Benim bunu yapabileceğim söylentileri … gerçek değiller." dedi.

FIA’nın, kendisi ve şirketi üzerinde etkisini arttırmaya girişmesi halinde ne olacağının sorulması üzerine Ecclestone "Eğer bu olursa eminim Avrupa Komisyonu olaya müdahele edecektir. FIA, polis gibi, sporun kural koyucusu; Formula 1 Yönetim Kurulu ise Formula 1’in ticari hak sahipleri. Para Max’a ait değil." dedi.


Yorumlar

  1. Ben göçertirim kendisi yıkılır demiş.

  2. tolga soydan avatarı

    yıkarım ama uğraşammıycam diyo.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Akıllı ol olayı parayı getirme o zaman benim stilimle tanışırsın demiş bana göre :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir