Red Bull: "Benzin Pompasında Sorun Yaşadık"

yazar:

kategori:

Webber, iyi götürdüğü sıralamaların 2. seansında aracını yakıt eksikliği nedeniyle kenara çekmek zorunda kalmıştı. Seansın ardında yapılan incelemelerde Webber’in aracında olması gereken 1 litrelik yakıt numunesinin olmadığı anlaşıldı ve Webber’e sondan başlama cezası geldi.

Christian Horner “Ne yazık ki 2. seansta araçta olması gereken yakıt çıkmadı çünkü yakıt pompası yeteri miktarda yakıt koymamış.”

“Yakıt pompasında oluşan sorun nedeniyle 3 kg’dan az yakıt koyulmuş. Bu nedenle Mark’ın piste çıkış turunda yakıt seviyesinde büyük boşluk gördük ve ne yazık ki yakıt bitti. Bu sinirbozucu bir şey.”

“Yakıt pompası daha fazla incelenme için karantina altına alındı.” dedi.

 


Yorumlar

“Red Bull: "Benzin Pompasında Sorun Yaşadık"” için 24 yanıt

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    aaa, 1 kere de vettel in başına gelmiş, iyi ki hatırlattın çok sağol, vettel e çok büyük haksızlık yaptık bizde, affetsin bizi pardon…..

  2. Hepte Webbere denk geliyor dogru. Daha ilginci biz bu Formula 1i gözümüzde cokmu abarttik diye soruyorum kendime Sözde o kadar gelismis Teknolojileriyle o kadar mükemmel makinalar, araclar üretirken yada biz öyle saniyoruz bilmiyorum her neyse bir tankin icinde kac litre benzin var onu bile kontrol edip bilmekten Acizler Bu ne bicim is sadece pompa sayacina güvenilirmi. gercekten o kadar yakit tanka ulasmismi diye bakilmazmi? Ben Artik akil erdiremiyorum. Hadi diyelim pompa bozuk Tankin durumunu gösteren göstergedemi yok. Bicon anahtari bozulur, Benzin pompasi bozulur vs. ilkellik ve teknoloji arasina SIKISTIRILMIS bir Formula 1.

  3. görüyorum ki webber elenince sana dert olmuş. geçen sene lewis Q3'te polden son sıraya düşürüldüğünde azcık sorgulasaydın şuan bu soruyu sormazdın. ama lewis değil mi rakip nasılolsa elensin.

  4. geçen sene de ispanya da pole aldı lewis son sıraya düştü.Vettel abu dhabi cezası.Yani örnekleri çok cezada çifte standart yok.

  5. adam daha 2.senasta eleniyor 1.seansta elense eyvallah yeterli yakıt yoksa (1.seanstaki kadar) çok büyük bir hatadır ki bu büyük hatalar hep webberin başına geliyor

  6. adam 14.olmuş niye son sırdan başlıyor ?

  7. 1 değil 5 değil vettelde 1 sorun varsa webberde 10 tane var (son 3 sezonu baz alarak).kafamı çeviriyorum rbr lerden biri out olmuş kesin webberdir diyorum ta kendisi.kersi çalışmayan kendisi takım arkadaşı değil.yanlış pit stratejisi uygulanan kendisi.estek köstek hepsi kendisi yani webber bu kadarda tombala olmaz la

  8. Bugün sıralamalarda beğenmediğim rb 9 gözüme hoş geldi
    sonradan fark ettim ki lacivert / violet kombinasyonu 95 ZXR 750 imi çağrıştırıyormuş

  9. sabotaj.her haltı yiyen vettel fişlenen webber.ellerinden gelse hemen kovacaklar.bundan şunu anlıyorumki malezyadan sonra takım üstüne gidince oda postasını koymuş ya ben ya o diye.ki gördük bir anda hepsi vetteli destekliyici sözler söylediler.eee ne yapalım mark efendi yolun sonu göründü.aklın daha doğrusu haysiyetin ilkj fırsatta yada şampiyonluk yarışında ona malezyanın intikamını al. sonra kimse sana demez niye yaptın diye.bu sicili kirli vetbull takımı çok şeyi hakediyor.

  10. teori şu, webber zaten o araçla en arkadan başlasa bile puan barajında üst noktalara gelecektir mutlaka. e vettel de b,r,nc,liğe oynayacak. zaten dominant takımların istediği budur. Vettel 1., Weeber 5. daha ne olsun

  11. Bence karakterde sorun yaşadınız siz.(!)

  12. Geçen sene Abu Dhabi'de Vettel'in de başına gelmişti. Unutmuşsunuz sanırım.

  13. anladımda niye hep webbere denk gelioyor diye düşünüyor insan?

  14. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yalan bak, kuyruğu ta burdan görüldü…

  15. Koca Redbull yonetimi idiot mu daha olay sogumadan Weber`e komplo duzenleyecek, lutfen biraz mantikli olun yahu..

  16. Yapsalarda bu kadar kisa zamanda yapip kendilerini idiot durumuna dusurmezler be usta 🙂

  17. Gerçekte nelerin olduğunu söylemek çok zor. Hata da yapmış olabilirler elbette. Geçen sene de yapmışlardı. Ama Malezya'nın üzerine bunun olması bu tür şüphelere mahal verir.

  18. Yalan diyen arkadaşlar teorilerini paylaşabilirler mi ? Takım Webber i bilerek mi son sıraya düşürdü ? Yoksa Vettel depoyu mu boşalttı ?

  19. Fazla meşrubatın zararları 🙂

  20. pitten çıkmadan içerde anlaşılmıyo mu ne kadar yakıt oldugu

  21. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hep Webber'in Başına Geliyor Nedense 🙂

  22. horner süper yalan söylüyo karnıma ağrılar girdi gülmekten

  23. yalan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir