Brawn: "Takım Emri Uygulamaya Devam Edeceğiz"

yazar:

kategori:

Takımın yeni yöneticilerinden olan Niki Lauda, Mercedes’in bundan sonraki yarışlarında takım emri uygulamaması gerektiğini söylemişti.

Ancak Ross Brawn ile Toto Wolff, sürücülerin birbirleriyle yarışmakta serbest olacaklarını, buna rağmen gerekli olması halinde takım emrinin de uygulanacağını söylüyorlar.

Brawn “Adil olalım, Niki hepimiz gibi sürücülerinin yarıştığını görmek istiyor. Hiç birimiz takım emirlerini sevmiyoruz. Ancak yarış koşulları içerisinde nadir durumlarda takım için bu kararı vermek durumunda kalabiliyoruz.”

“Ve çok az da olsa bu tür durumların tekrar ortaya çıkacağından eminim. Ancak sürücülerimizin yarışmalarını istiyoruz.”

“Bunu yapmak istemiyoruz ancak sürücülerle takımın durumuna bakmamızın gerektiği durumlar olacaktır. Ve açıkçası sürücülerimizin durumu anlayıp Malezya’daki karara saygı göstermelerinden memnunum.” dedi.

Wolff “Takımda tek bir emir var: o da sürücülerimizin yarışmalarını görmek. Kendimiz adına yarışmıyoruz. Seyirciler ve taraftarlar adına yarışıyoruz. Bunu unutmamamız lazım.”

“Ancak pit duvarından müdahele etmemizin gerektiği durumlar olabilir. Araçlarının sorun yaşayabileceği durumlarda sürücülerinize müdahele etmeniz gerekir.”

“Bu, Malezya’daki gibi teknik bir sorundan ortaya çıkabilir.”

“İkinci ihtimal ise en kötü olanı sezon sonunda ortaya çıkanıdır. Birisinin şampiyonluk şansının olduğu, diğerinin ise olmadığı dönemde bunu istemek zorunda kalabiliriz. Takımın başarısı için bunu yapmak zorunda kalabiliriz”

“Bu tür ihtimaller var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. brawn amca takım emirleri vermeye devam et takımdam şutlanman hızlansın hin oğlu hin.bu takım ferrari değil uyanmazsan uyandırırlar

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Sanmıyorum ferrari yapsa normal karşılanıyor artık Redbull yapınca aslında olay olur

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    İşte çoktandır uğraştığımız mesele de budur.Bunu kavrayan idrak eden birini görmek hoşuma gitti.
    Evet bunu Domenicalli söyleseydi hararetli olurdu buralar.

  4. Ya tüm yorumlar kaldırıldı yada Brawn seyleyince pek hararetli olmuyor.

  5. Takım emirleri Brown'dan Allah korusun nazardan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir