Lewis Hamilton'un Mercedes'le ilk Polü – 2013 Çin GP


Yorumlar

“Lewis Hamilton'un Mercedes'le ilk Polü – 2013 Çin GP” için 7 yanıt

  1. Little Bambi avatarı

    Apex'lere giriş çıkışlar inanılmaz. Kusursuz bir tur olmuş.

  2. Gercekten arac Ray da gibi gidiyor, ama Hamilton'un siralama ustaligini da unutmamak lazim..

  3. arkadaşlar sıralama turları Q3 ü izleyeceğimiz bir yer varmı

  4. aslında lewis aracı zorlayarak kontra vererek sürmeyi daha çok seviyor. TC'nin yasaklandığı yıllardan beri. neden o şekilde bir ayarla yarışmadı, büyük ihtimalle lastikleri birkaç tur daha kullanabilmek için.

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bu arada Hamilton Frene bastığında ledlerdeki turuncu gibi olan ışıklar süspansiyon sisteminin çalıştığını gösteriyormuş heralde bbc dekiler buna benzer bişeyler söylediler ve araç hakikaten mükemmel sadece dwyi arttırmamız gerek onun dışında araç kusursuz çok dengeli bir araç dengeli araç zaten pirelli lastikleriyle çok uyumlu çalışır aksi halde 2011 2012 mercedesi görürüz

  6. pilotun kontra vermemesi aracın iyi olduğunu göstermez. 2012deki lewis'in mclarenle attığı tüm sıralama turlarını izle kontra vermediği bir turu yok. her hızlanmada aracı düzeltiyor. mercedes'in mekanik yol tutuşu zaten iyi olduğu için arkadan kayarak sürmeye imkan vermiyor. ya da lewis viraj çıkışlarında lastikleri daha da batırmamak için hızlanmadan taviz verdi. şimdi 2012 turuna bakacağım, bakalım denge özürlü mü değil mi, yoksa bildiğimiz mercedes mi.

  7. Geçen seneki denge özürlü araçtan böyle bir araç nasıl çıktı hayret ediyorum.Çok net,2011 yılının RBR'si bile bu kadar dengeli bir araç değildi.Tek bir kontra dahi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir