Scott Speed'in Yardımına Amerikan Ordusu Koşabilir

yazar:

kategori:

Amerikan Ordusu, Formula 1’den sonra NASCAR’da yarışmaya başlayan Scott Speed’e NASCAR Cup serisine geçmesi için sponsor olabilir.

Scott Speed, Mario Andretti’den sonra Formula 1’deki ilk Amerikan pilot olmuştu.Toro Rosso ile 1.5 yıl F1’de yarışan Speed, daha sonra takımla arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle kendi evine gidip NASCAR’da yarışmaya başlamıştı.

NASCAR’a pilot yetiştirme amaçlı seri olan ARCA / ReMax Serisinde bir yarış kazanan ve Ricky Stenhouse Jr. ile şampiyonluk mücadelesi veren Speed, NASCAR’ın en alt seviyesi olan Truck serisinde de daha 6. startını kazanmış, 4 yarışta da ilk 10’a girmişti.

Hem Red Bull Racing, hem de Bill Davis Racing tarafından desteklenen Speed, 2009’u beklemeden bu senenin sonunda Cup serisinde yarışabilir.

Red Bull Racing ile yarışması beklenen pilotun hayalleri Allmendinger’in takıma gelmesiyle suya düşmüştü, ancak Amerika Ordusu Speed’e yardımcı olabileceğini açıkladı.Speed hangi takımda yarışırsa yarışsın büyük ihtimalle Amerikan Ordusu ana sponsoru olacak.Anlaşma ise büyük ihtimalle hangi takıma gideceği belli olduktan sonra yapılacak.


Yorumlar

  1. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    cidden ya sacmalığa bak:D

  2. amerikan ordusununda girmeiği bi motorsporları kaldıydı onada girsinler yakında girilcek yer bırakmıyacaklar dünyada en gıcık oldugum iki ordudan biri amerika ve israil:@

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir