Uzmanlar Hamilton'un Sürüşüne Odaklanmasını Öneriyor

yazar:

kategori:

Zor günler yaşayan Lewis Hamilton’a bazı uzmanlar konu ile ilgili fikirlerini ve önerilerini dile getirdiler.

Honda Racing Takım Patronu Ross Brawn, 23 yaşındaki pilota basında yazılanları göz ardı etmesini ve yarışa odaklanmasını önerdi.

Brawn "Ne olursa olsun onu ilerletecek şey sürüşü olacak."

"Onun ne kadar genç olduğunu ve bir çok şeyin onun için yeni bir deneyim olduğunu unutuyoruz." dedi BBC’ye yaptığı açıklamada.

Niki Lauda da Hamilton’a basında yazılanlara dikkat etmemesini önerdi.

Lauda "Odaklanmasını ve bakış açısını sürdürmesi için her koşulda duygularını kontrol altında tutmayı öğrenmek zorunda."

"Ancak Lewis artık hata yapmamak zorunda. Hatalar F1’de yaşamına malolmaz ancak şampiyonluklara mal olabilir." dedi.


Yorumlar

  1. Hamilton pistte her an dengeleri değiştirebilecek birkaç pilottan biri. Raikkonen belki Kubica ve Massa.

  2. erman yiğit avatarı

    medya onu büyüttü takımı onu büyüttü bazı pilotlar büyüttü. oda bu senenin başında gaza geldi ben şöyleyim ben böyleyim demeye başladı. ama yeteneğin yetmediğini anlamıştır oda.. aklı başında olamaz lewis yapısında yok. şımartılmayı seviyor. ama şimdi kimse şımartmıyor yeriyor eziyor. bunun sebebi kendisi. istediği kadar çabalasın bu sezondan geçti artık…

  3. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    bu sene bi düşüş bekliyordum ve bekledigim oldu,bundan sonra ise olacak şeyi söyleyeyim heikki yavaş yavaş agırlıgını koymaya başlayacak ilk senesinde fisicoyu yendigi gibi…

  4. Lewisten sıfır hatasız sürüş beklemeyin oda zaman ilerledikçe olacak daha 23 yaşında ve 2. yılında zaman verilmesi gerek diye düşünüyorum yoksa yetenegine kimse hiç bir sey söyleyemez.

  5. ne bekliyordunuz ki? ingiliz basını işte. yüceltirler (bazen abartarak) hatta bunu yaparken bazılarının hayatıyla oynarlar. sonra bir yanlışını gördüklerinde yine kendi elleriyle yükselttikleri yerden indirirler. ne tanıdık bi hikaye. valla doğru söylemişler. lewis ın kulak asmaması lazım. hatta kendini toparlayana kadar gazeteden ve tv den uzak dursun bi süre.

  6. sizin gibi fanatikler yüzünden insanın yazası gelmiyor bi kerede adam gibi yorum yazın şuraya sürekli aşağılayıcı küçümseyici sözler kendi pilotunuza laf söyletmiyorsunuz ama başka pilotların haberlerine kininizi kusuyorsunuz!!.

  7. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    bir pilotun sadece yeteneği yetmiyor maalesef ne kadar yetenekli olursa olsun insanlık namına bişey yoksa birinin içinde ondan hiçbirşey olmaz!!!

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Lewis te ne kadr nazlı cıktı.diger pilotlar ile ilgili bole haberler nedense duyulmuyor.biraz da lewisin büyütmesi.Bu arada Yarıslara Odaklansada ,o bir acemi bole basit hatalar daha cok yapıcak

  9. İlk sezonunu McLarenda geçirip hatta şampiyonluğu kıl payı ile kaçıran bir pilot kaliteli bir pilottur. Hamiltonun az konuşup, sürüşüne dikkat edip ve de hata yapmadan gitmesi gerek. Hatalarını yapmasın süper sonuçlar alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir