Lotus, Raikkonen – Red Bull Söylentilerinden Rahatsız Değil

yazar:

kategori:

Son günlerde Raikkonen’in adı gelecek sene için Red Bull’da Mark Webber’in yerine anılıyor. Her iki taraf da bu söylentileri yalanlamıyor.

Gerard Lopez “Kimi’nin pozisyonu Red Bull’un söylediklerine değil, bir kaç şeye bağlı olacak ve Red Bull’un eli şu anda dolu.”

“Biz kendimize bakacak olursak Kimi ile ilişkimiz mükemmel. İstediğimiz yerdeyiz ve o da istediği yerde. Kimi’nin birileri ile erken bir anlaşma imzalayacak türde birisi olmadığını garanti edebilirim.”

“Ona istediğini verebilirsek o zaman başka bir yere gitmesi için bir neden göremiyorum. Ondan mutluyuz ve değiştirmek için bir neden göremiyorum.” dedi.

Lopez, Red Bull’un Raikkonen ismini son günlerde yaşadıkları sıkıntıları sakinleştirmek için kullandığını düşünüyor.

Lopez “Şu anda gelecek için sürücü hakkında konuşmak için erken. Onların sorunları var ve bu şekilde konuşmanın onlara faydalı olacağını düşünüyor olabilirler.”

“Şu anda olduğumuz yer belli ve Kimi’nin kalacağını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Muhtemelen gececektir Red Bull'a sonucta gelecek sezon kurallar degisiyor ve Newey'in son kural degisikliginde neler yapabildigini hepimiz tecrube ettik. Diger taraftan James Allison'in da muhtemele Mc Laren'e transferiyle Lotus'ta soru isaretleri artacaktir. Ben Lotus'un onlerde kalacagina inaniyorum zira 2010'da teknoloji adina cok buyuk yatirimlar yapildi Enstone'da ve James Allison gitse de geri kalan insanlar basariya devam edecektir diye dusunuyorum ancak Allison'in ayrilisi Kimi'nin kararini %90 etkileyecektir. Rai bizimle devam etse de etmese de cok iyi bir iki yil gecirdigimizi dusunuyorum takim Kimi'nin populeritesinden fazlasiyla yararlandi ve Rai de iyi bir pakede sahip oldu.
    Sunu da soylemem gerek 2000'den beri Enstone kokenli takimlarin taraftarligini yaptim. Alonso'lar Fisichella'lar Button'lar Trulliler Kubica'lar gordum ama hep Kimi icimde kalmisti son olarak onu da takimimda gormus oldum. Bu asamadan sonra giderse de kalirsa da bize kararina saygi duymak duser.

  2. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    bende iki arada bir derede kaldım valla gitsemi gitmesemi diye ama her iki durumunda kendıne gore avantaj dezavantajı var.

    seneye kurallar degısecek.bu durumda kimi red bull agiderse vettel ile sıfırdan aynı araca binmiş olacak.yani hersey eşit.seneye red bull un nasıl bır araç yapacagı ne kadar muamma ıse lotus ve hatta digerlerininde nasıl bir araç yapacağı o kadar muamma.kaybedecek birşey yok.denemye değer.

    ama kalırsada ıkı yıl yarıstıgı takımda 3.yılında rutbeli kıdemli bir pilot olarak kendınden ve takımından emın mutlu bır kımı olacak ama lotusun yapacagı aracın seneye ne kadar rekabetçi olacagı yıne yukardakı paragraftakı gıbı muamma olacak.

    her ıkı durumdada soru işaretleri olduguna göre bence kimi denemeli.benım tanıdıgım bildigim kimi ise red bull a para pul bır kenara macera olsun dıye degısıklık olsun dıye gıder.

    son olarak lopez ın''Kimi'nin birileri ile erken bir anlaşma imzalayacak türde birisi olmadığını garanti edebilirim."cumlesı ne kadar doğruyu yansıtıyor bilinmez,zira kimi ferrari ile çoook önceden anlaşmıştı diye biliyorum.

  3. senin yorumlarını tersten okumak gerek 🙂 çok nadan yorumların var

  4. Kimi hızlı bir araç istiyor ve Redbull ona mantıklı geliyor.bakmayın Lotus çok hızlı değil ama Kimi tecrübesi ve yeteneğiyle Lotusu ön plana cıkarıyor.tek turda Lotusun bişeyler yapması lazım yoksa Kimiyi tutamazlar.

  5. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi red bulla giderse ve red bull son 3 seneki ve şuanki hızı devam ederse bide vettel le eşit şartlarda yarışırsa o zaman kalite farkı ortaya çıkacaktır . ondan sonra vettel le çok rahat kıyaslayabiliriz kimi yi bu yazdıklarım şuan kimi nin vettelden iyi veya kötü pilot oldugunu söylemek degil eşit araçta bunun daha net anlasılacagı

  6. Raikkonen06  avatarı

    Hem istiyorum hem istemiyorum.İstiyorum çünkü redbullda vettel gibi kendini beğenmiş bir pilota dersini verecek birisi lazım oda kimi olur sırf vettele dersini vermesi için gitmesini isterim başka türlü redbullda iş yok hep el altından işlerle götürüyorlar görüyoruz webbere yaptıklarını.İstemiyorum çünkü Kimi şu anda Lotus'ta mutlu şampiyonada 2.sırada araçda yeterince hızlı tek eksikse gelişme yarışında geri kalmamak eğer bunuda başarırsak gerisini Kimi'ye bırakırız oda halleder.

  7. inşallah giderde bizde görürüz kim ne kadar iyi

  8. Henry Crazy avatarı

    Redbull Kimi ortaklığını istemem doğrusu.Her yarış pol zafer.Vettel'in 10 katı yetenekli bir adam sonuçta

  9. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Adamım Kimi'nin hakkında en hayırlısı olsun.

  10. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    iyi açıklama yapmış bencede kimi gitmez kimi nin tek eksiği bazen aşırı vurdumduymaz gibi görünüyor yada öyle ama işini iyi yapıyor lotus da buna razısya ki aramız iyi diyor kimi de razı olur çünkü mc laren hariç diğer takımlarla yapamaz bence olmadıda lotus güncellemelerde geri kalmassa bu sene ciddi şampiyon adayıdır pilotlarda, bahreyn de geçen sene 2 . oldu galiba bu sene bakalım ne olacak bir 1.lik daha iyi gelir 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir