Whitmarsh: Perez'in Daha Sıkı Sürmesi Gerek

yazar:

kategori:

Perez Çin Grand Prix’de 11. sırada bitirip puansız ayrıldıktan sonra Whitmarsh: “Bence bu yıl çok kibar davrandı. Bence biraz sertleşmesi gerek.”

“Birileri ona atak yaparken biraz centilmence davranıyor.”

Perez Shanghai’da Kimi Raikkonen’e savunma yaparken temas yaşanmış ve Raikkonen’in ön kanadı hasar almıştı. Böylece galibiyeti zorlayabileceği düşünülen Raikkonen ikinci sırada kalmıştı.

Hakemler olayı incelediler ve ceza vermemeyi uygun gördüler.

Meksikalı pilot takımdan ayrılan Lewis Hamilton’ın yerini doldurmak için Sauber’den transfer edilmişti. Üç yarışta sadece iki puan çıkarabilen Perez’in tecrübeli takım arkadaşı Button ise hanesine 12 puan yazdırmayı başardı.

Raikkonen ile olan temasta Perez’in aracı da hasar aldı ancak patronu Whitmarsh bunun normal olduğunu düşünüyor.

“Orada yarışmak için varsını ve bazen dirsek teması kaçınılmazdır, kirli olmadığınız sürece.”

Geçtiğimiz yılı en hızlı araç olarak tamamlayan McLaren bu yıl ise önceki aracın evriminin yerine yeni bir tasarım tercih etti ve şu an aracından performans çıkarmakta zorlanıyor.

Whitmarsh ise tecrübeli takım arkadaşında çok daha az puan toplayan Perez’in yeteneğinden emin.

“Bu yılki lastikler çok kırılgan, ve araç tam olarak hazır değil. Bence kabul edilebilir bir iş çıkarıyor fakat bu halinden tatmin olması da gerekiyor.”


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kibar hali buysa, sert davrandığında ölümlü kazaya neden olur herhalde. Çok boş sürücü çook..

  2. Raikkonen06  avatarı

    Bende isterim Kimi'nin gelmesini ama şuan için Lotus çok iyi durumda artık başka zaman.

  3. Perez'i geleceğe yatırım olarak da görebilirsiniz. Ama Mclaren bu pilot yönetimi anlayışıyla devam ettiği sürece Perez'i tam kıvama getirir elit pilotlar arasına sokar,tam fayda sağlayacağı zaman başka takıma kaptırır. Ama tabi perez kıvama gelicek mi orası ayrı bir konu tabii

  4. hamilton ne yapmış bugüne kadar çarpısan araba gibi sağa sola vurup aracı parcalamaktan başka büyük pilot böyle abuk inatlaşa kazalar hemde tekrar tekrar yapmaz .difüzör şampiyonu button a bile doğru düzgün üstünlük kuramadı birinde çok yakın üstünlük kurdu diğer sezon mağlup oldu en son yendi abartılacak bi durum yok. hee yok şu olsa bu olsaydı la yola çıkarsak kimlerin kaçar sampiyonluğu olurdu geçin bunları neticeye bakarım ben.Bir başarısı alonso ya üstünlük kurdu.Ama orada neler yaşandı bilmiyoruz alonso nun takımda pek de mutlu olduğu söylenemez ayrıca bir pilot sürekli sezonları domine edemez bunlarda insan kötü birsezon da geçirebilir.Başkada elle tutulur birsey yok sadece hızlı ondada f1 dünyası ne hızlı pilotlar gördü bugüne kadar istikrar desen yanından geçmez bence hamilton bol bol karting yapsın arada bir de lunaparkda çarpısan araba kullansın.

  5. resim herşeyi anlatıyor aslında omzunda bu yükler varken bu meksikalı çuvallar bu zaman kadar yaptığı gibi

    perezin öğreneceği çok şeyler var onun bunun hakkında zehir zembelek açıklamalar ile uğraşacağına kendi acınacak haline bakmalı.

    mc laren aracı düzelene kadar ilk 10 a bile girmesi hayli zor bana göre.

  6. Siralamada hep problemli olan buttonu bile gecemiyorsa perez balondur…

  7. Zamana ihtiyacı var perezin. şuan eleştirip kötülemenin hiç bir anlamı yok.

  8. mclaren perezi almakla doğru bir tercih yaptı. büyük bir potansiyeli var er geç o potansiyeli sürüşüne aktaracaktır. ancak mclarenci arkadaşlar şurda hataya düşüyor: perez'i şimdilik 2. pilot gibi görmeleri lazım. hamilton button'ı yeniyor diye hemen yerine button'a üstünlük kuracak bir pilot gelmesi gerektiğini düşünüyorlar böyle olmadığı zaman da kötü pilot aldık diyorlar. ama o iş hakkaten zor. vettel gelene kadar button'a üstünlük kuracak pilot zor çıkar, vettel'in bile üstünlük kuracağı şüpheli.

  9. Sayın Luca Di Montzemolo Perez henüz Ferrari ve McLaren gibi büyük takımlar için hazır değil derken, çok iyi hatırlıyorum çoğu McLarenci arkadaşlar çok iyi dalga geçmişlerdi. elinden kaçırdın bize kaptırdın pişmansın tabi gibisinden çok laflar dönüyordu. Rb taraftarları ( çocukları) da aynı şekilde

  10. önceden belliydi böyle olacağı. bu haftaki podyuma bakın 3 eski mclaren pilotu vardı. takımımız elinde pilot tutmayı beceremiyor. her yıla kötü başlıyoruz ve şampiyonluk baştan kaybedilmiş oluyor. artık mclarenden hiç umudum kalmadı ne arac ne pilot nede Whitmarsh konusunda. perez hamiltonun yerini dolduramaz. raikonen ve ron denis geri dönmeli.

  11. TifoAlo HRT avatarı

    Büyük balon çıktı gerçekten beni kandırmayı başarmıştı.

  12. 2013: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Martin'in bu demecini hiç beğenmedim hem de hiç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir