Formula 1 Pilotu Coulthard Bursa'ya Geliyor

yazar:

kategori:

Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu David Coulthard, bu yıl ikincisi düzenlenecek “Türkiye Otomotiv Sektöründe 2. Ar-Ge Proje Pazarı ve 2. Komponent tasarımYarışması” için Bursa’ya gelecek.

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nden (OİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, OİB tarafından 17-18 Nisan’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlenecek yarışmada, final heyecanı yaklaştı.

Program çerçevesinde, şampiyon Formula 1 pilotu David Colthard, “İnovasyon Şifresi” kitabının yazarı Tom Kelly, “Zihni Sinir” projelerinin yaratıcısı İrfan Sayar ve şair Sunay Akın’ın katılarak konuklarla söyleşeceği etkinlikler gerçekleştirilecek.

Otomotiv endüstrisi adına özgün ve yenilikçi tasarımların geliştirilmesi, inovatif proje önerilerinin sanayici ve ihracatçılar ile buluşturulması ve bu projelerin ortaklığa dönüştürülmesini hedefleyen proje pazarı ve yarışmaya OİB Başkanı Orhan Sabuncu ev sahipliği yapacak.

2. Ar-Ge Proje Pazarı ve 2. Komponent tasarım Yarışması’na, Ekonomi BakanıZafer Çağlayan ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de katılacağı bildirildi.

 

 

Kaynak: AA


Yorumlar

  1. Henry Crazy avatarı

    Kendisi F1 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 Dünya Şampiyonu
    2005 2006 Dünya İkincisi
    2007 Dünya Üçüncüsü ve
    2008 Dünya Beşincisidir. 🙂

  2. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    şampiyon f1 pilotu??????????

  3. Sunay Akın ne alaka

  4. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    beyler adam bize göre gönüllerin şampiyonu değilmiydi

  5. Yaşar Şentürk avatarı
    Yaşar Şentürk

    David Coulthard McLaren'den ayrıldıktan sonra defalarca McLaren'e çemkirmiştir. Orada ne kadar mutsuz olduğunu söylediği bir söyleşisi bile vardı.

  6. Kaynak F1 cahili Anadolu Ajansı da TRF1 yönetiminin de hatayı düzeltip yayınlaması gerekirdi. Neyse DC nin Türkiye ye gelecek olmasına sevindim 🙂

  7. işte bizim medyamızın formula 1 e ve özellikle motorsporlarına ne kadar uzak olduğunun açık bir örneği.. şampiyon mu değilmi insan 2 dk bi bakar öyle haber yapar.. hatta şampiyon ne demek onu bile bilmiyosa şaşırmam..

  8. Aynen katılıyorum,D.C hiç bir zaman ne takım arkadaşlarına ne de takımına çemkirmedi,özellikle emekli olduktan sonra bile bazıları gibi bana şöyle,böyle yaptırdılar gibi bir açıklaması olmamıştır. En azından bir şampiyonluğu çoktan hak etmiştir.

  9. mclaren dayanıklı bir araç verseydi 1-2 tane şampiyonluğu olurdu.özellikle 2001de.tank gibi f2001 ile kariyerinin zirvesindeki msc ye karşı yapabileceği birşey yoktu.ama şampiyonluğu haketmiş bir pilot.msc hakkinen ve coulthard en sevdiğim 3 pilot.coulthardın yeri ayrıdır.özel bir insan.

  10. Haber bütün sitelerde bu şekilde geçiyor. Bizden başka farkeden yoktur bunu 🙂

  11. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Şampiyon mu????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir