Trulli, Her Zamankinden Daha İyi Kullandığını Söylüyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli Fransa Grand Prix’sindeki podyum finişinin ardından aracını her zamankinden daha iyi kullandığını söyledi.

"Bana kalırsa her zamankinden daha iyi kullandığımı düşünüyorum. Yeterli deneyime sahibim. Her yıl daha da geliştiğime inanıyorum çünkü her zaman hatalarınızdan ve deneyimlerinizden yeni şeyler öğrenirsiniz."

"Rekabetçi bir araçla önlerde mücadele edebilirim. Buna inanıyorum. Fransa’da ne kadar kararlı olduğumu gösterdim. Sonuna kadar mücadele ettim ve bu mücadeleden zevk aldım."

"Bu yıl daha rekabetçiyiz. Araç daha dengeli görünüyor. Ben de sonuna kadar zorlayabiliyorum çünkü aracı kullanmak daha kolay"

"Basitçe, geçen yıldan daha hızlıyız. Bu, daha rekabetçi olmamız anlamına geliyor. Şimdiye kadar 2007’de elde ettiğimizden daha fazla puan topladık. Bu da gelişimi gösteriyor. Bunun için takımdakilere teşekkür etmek sitiyorum."

"Yine de daha hızlı araçların gerisinde olduğumuzu biliyoruz ama bazı yarışlarda McLaren ve BMW ile mücadele edebildiğimizi gösterdik. Bunu daha sık yapmak istiyoruz. Gelişmeye devam etmeliyiz. Ben doğru yönde ilerlediğimizden eminim."


Yorumlar

  1. trulli nin siralama performansi su anki f1 deki en sasirtici olaylardan biri.umarim toyota rekabetci olmayi basarir.iyi bir aracla butun pole leri alabilecek kapasiteye sahip bir pilot

  2. bence çok iyi sürüyor ama fransada Mclaren ve BMW ile mücadele etmelerinde en büyük pay mclaren ve BMW araçlarının bu pistte uymamalarından kaynaklanıyor. örneğin fransa hariç bütün pistlerde BMW ile mclaren'e hiç yaklaşamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir