Webber, Vettel'in Verilerine Güvenecek

yazar:

kategori:

Bahreyn’de ikinci antrenman seansını 2. sırada tamamlayan Webber, seansın sonuna doğru kafasını sallarken görüntülendi. Vettel’den sadece 3 tur az atmış görünen Webber, yeteri kadar tur atamadığını ve garajın diğer tarafından faydalanacağını söyledi.

Webber “Ne yazık ki 2. seansta yeteri kadar tur atamadık bu yüzden Sebastian’ın verilerine bakıp neler olduğuna bakacağız. Ancak genel olarak piste çıktığımda fena değildik. Araçta oldukça mutluyum ancak yine de çok rahat olamayız. Gelişebileceğimiz alanlar var, her iki araç için programın nasıl ilerlediğine bakmalı ve yarın için plan yapmalıyız.” dedi.

Çin yarışından 3 sıra cezasına sahip olan Webber, sıralamalardan çok yarışa odaklanacağını söyledi

Webber “Araç oldukça rekabetçi görünüyor ancak Kimi’nin her piste çıktığında hızlı olduğunu görüyoruz. Kimi güçlü, Ferrari’ler güçlü. Mercedes’ler de hâlâ oralarda. Şu anda ilk 3-4 çizgi çok sıkışık. ForcE India’lar da oldukça yakın görünüyorlar. Bu yüzden bakalım sıralamalar nasıl geçecek. Ardından açıkçası yarış daha önemli olacak. Özellikle de benim cezamla birlikte yarış daha önemli olacak. Poleden başlamayacağım bu yüzden yarışta bir şekilde önümdekilerden kurtulmam lazım.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir