Force India, Sıralamalar İçin Umutlu

yazar:

kategori:

İskoç sürücü bugün gerçekleştirilen 2 antrenman seansında da 5. olmayı başardı ve ön sıra mücadelesine yakın oldu.

Di Resta “Cuma günü olumlu geçti ve gerçekçi olarak umabileceğimiz her şeyi başardık. Araç iyi çalışıyor ve beklediğimiz gibi tepki veriyor. Şimdiden nerede olduğumuza dair iyi fikirlere sahibiz.”

“Her zaman olduğu gibi daha fazlasını yapabileceğimiz konusunda iyimseriz ancak bu gece bir adım daha atabilirsek sıralamalar için güçlü konumda olabiliriz.” dedi.

Di Resta ayrıca, yarışta lastiklerin çabuk bitmesi halinde çok iyi şeyler başarabileceklerini söyledi. Di Resta “Lastikler açısından ne kadar zor olursa bizim için o kadar iyi olur.”

“Şu anda kendimizi 3. seansta görüyorum. Sıralamalarda ilk 10 içerisinde yer alabilirsek iyi bir yarış tekrarlayabiliriz.” dedi.

Adrian Sutil “Çok fazla tur attık ve değerlendirme yaptık ancak hâlâ araçta tam anlamıyla rahat değilim. Hem uzun hem de kısa sürüşlerde durum böyle. Şu anda yol tutuşu az gibi bu yüzden ayarlar henüz tam oturmadı.”

“Lastikler açısından gerçek bir endişe yok. Uzun sürüşlerim rekabetçi görünüyor. Orta ve sert hamurlar yüksek sıcaklıkta Malezya’daki gibi iyi çalışıyor gibi görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir