Raikkonen: "Ancak Bu Kadar Olurdu"

yazar:

kategori:

Cuma günün ikinci antrenmanda en hızlı isim olan Raikkonen, bugün pol için Ferrari ve Red Bull ile birlikte favoriler arasındaydı.

Ama ilk cebin sahibi Rosberg’in yaklaşık 1 saniye gerisinde ancak 9. olabildi.

Raikkonen: “Yeteri kadar hızlı değildik. Bu bizim için maksimumdu”

“Belki birkaç sıra önde olabilirdik ama dün de dediğim gibi istediğimiz hissi vermiyordu”

“Hızımızın olmadığı yerlerden birisindeyiz işte. Umarım yarın farklı olur”

Şu anda pilotlar klasmanında 2. olmasına rağmen Raikkonen, zirvedeki takımların hâlâ gerisinde olduklarına inanıyor.

Raikkonen: “Daha fazla tutunmaya ihtiyacımız var. Muhemelen zirvedeki pilotlara kıyasla yere basma kuvveti eksikliğimiz var.”

Geçen sene Bahreyn’de Fin pilot 12. cepten kalkıp 2.’liğe kadar yükselmişti. Bu sefer o kadar yükselebileceğinden emin olmasa da Lotus pilotu, yarış temposuna güveniyor.

Raikkonen: “Her gün farklıdır. Geçen sene yaşananlar, yarın bize yardım etmeyecek”

“Dün güzel bir uzun sürüş yaptık. Umarım dhaa iyi olur”

“Nerede bitireceğimizi size söyleyemem. Aptalca olur. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz. Umarım bu da, bugünkünden daha iyi bir sonuç getirir.”

“Lastiklerimizin diğerlerine göre daha iyi durumda olmasını umuyorum”


Yorumlar

  1. Çeviri hatası yoktu,ama atılan başlık "hızlı görünüyoruz" olunca,raikkonen'in çok iyimser konuştuğu düşünülmüş sanırım.
    3 farklı siteden söylediklerine bakarsak,yanlış bir şey görmüyorum.

    http://www.espn.co.uk/bahrain/motorsport/story/106080.html

    http://www1.skysports.com/watch/video/sports/formula-1/teams/8653377/raikkonen-tops-friday-sessions

    http://www.f1zone.net/news/raikkonen-still-confident-of-improvements/18587/

  2. uyurken benim k…m bu kadar açık kalmadı ama benimde olumlu yönde hislerim var:)
    ne güzel hayal kurmak bir defa bedava 🙂
    çocukken bizi itip kakan büyükleri dövmek için babam gibi güçlü olmak isterdim.
    bir arabam olsun isterdim. bir eşim olsun isterdim. çocuklarım olsun isterdim.
    hepsi oldu çok şükür…fakat hiçbirşey ele geçince hayaldeki gibi güzel kalmıyor….

    yine de hayal kurmak çok güzel birşey:) insan alemde hayal ettiği müddetçe yaşarmış…

  3. romanım grojanımı severim. iyi çocuk bi kerem…Allah hidayet versin…f1 kariyeri sonlandığında tahmin edemediği neticelere ulaşır inşaallah…

  4. sınan matias avatarı
    sınan matias

    Benim tasarladığım senaryoya göre yarın son 15 tur kala kaza olacak ve güvenlik aracı piste girecek .devamında raikkonen son turlardaki ataklarıyla birinciliği alacak.:)

  5. benim Romain'e de et sevabina be herkul=)

  6. harbi ediyorum. hanımdan da dua isteyeceğim. bedava etmez ama olsun 🙂

  7. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    yarın Raikkonen taraftarıyım umarım alıştığımız o harika sürüşünü yarında gösterir ve podyumun en tepesindeki yeri almayı başarır 🙂

  8. dualarına ihtiyacımız ver herkül 🙂

  9. bilemezsin kimi…muhakkak daha iyiside vardır. neyse artık bu sıralama geçmişte kaldı. önümüze bakalım. kazasız belasız önün hep açık olsun…

  10. Raikkonen06  avatarı

    Üzdün bizi Kimi bende sıralamaları izleyemedim diye üzülüyodum iyiki izlememişim daha çok üzülürdüm bu araca noldu 1 günde bütün hızını kaybetmiş dün bile kimi çok hızlıyız diyodu şimdide bu kadar olur demiş inşallah bunun altındada strateji yatıyodur yoksa bu araç çok hızlıydı ve en hızlı olacağını düşündüğüm pistlerden birinde böyle oldu çok yazık neyse Kimiye güvenim tam hadi adamım.

  11. ceviri hatası yok hızlı görünüyoruz dedi.

  12. Sanırım Lotus 2 pisttop yapacak lastikleri korumak için aracı maximum performansa getirmediler o yüzden de temkinli konuşuyor yarın Kimi 1. olursa hiç şaşmayın:)

  13. Buraya kadar nasil Rai'nin araci Gro'nunkinden hizliysa bu hafta da Gro'nun araci Rai'ninkinden acikca hizliydi ama Lotus bu hiza guvenip Q2'de Gro'ya tek tur attirinca ve o turda da Gro hata yapinca Q3 ve muhtemel ilk 5 icindeki derece yok oldu. Bu takim iki araca birden odaklanamiyor bunu anlamis olduk. Rai'nin aracina odaklandiklarinda Gro'yu yavaslatiyorlar Gro'ya odaklandiklarinda RAi'yi. Cok ciddiyim pilotlardan birinin taktiklerini Caterham gelistirse cok daha basarili sonuclar gelir. Su bir gercek ki Lotus iki araca birden odaklanip guclu sonuclar alacak kadar iyi bir takim degil. Zamaninda cok iyi hatirliyorum ayni sekilde Ferrari'de Massa ve Raikkonen'in stilleri de farkliydi ve o zaman Ferrari'den soyle bir aciklama gelmisti: "Rai ve Massa'nin stilleri farkli biri arkadan kayma istemezken digeri onden kayma istemiyor biz de iki ayri arac uretiyoruz." Aynen bu aciklama gelmisti simdi uzulerek goruyorum ki Lotus iki araca birden odaklanabilecek kadar buyuk bir takim degil.

  14. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    ok kimi,we need to keep….?!!!we need understand you kimi..

  15. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    dün hızlıyız demişti bugun yavaşız diyor 1 günde ne değişti acaba başlayacagı pozisyondan dolayı bu demeçleri söylemiş olabilir

  16. Dün sitedeki çevirinin yanlış olduğunu düşünüyorumKimi hızlı gözüküyoruz dememiş.Bugün yaşanan hayal kırıklığının sebebi zaten önceden belliydi

  17. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    yarin tempo iyi olursa ferrari haricindeki takimlarla rahat mucadele edecegimizi dusunuyorum.Kimi rahat sizde rahat olun.

  18. Ne yani Lotusun gücü bu kadarmı ? 🙂 daha dün hızlıyız diyordun kimi ne oldu araca 1 günde.gecen sene yüksek downforce olan pistlerde çok iyidik bu sene tam tersi downforce olan pistlerde zorlanıyoruz.bence seneye Redbulla geçte sende kurtul bizde kurtulalım.

  19. Sallama Rai, Q3 te neden Q2 de attigin turu atamadin? adami hasta etme..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir