Williams Mühendisinin Görevi Şüphe Altında

yazar:

kategori:

Bu sene Williams’ın yaşadığı bazı kötü sonuçların ardından, takımın önde gelen mühendislerinden Rod Nelson’ın geleceği şüphe altına girdi.

Teknik Direktör Sam Michael Fransa GP’ye katılamamış ve tüm sorumluluk Nelson’a bırakılmıştı Fransa’da.

Nelson Williams’a, 2007’de Renault’tan geçiş yapmıştı. Nelson Renault’ta Fernando Alonso’nun yarış mühendisiydi.

Nelson Williams’ta Baş Mühendis oldu ancak Motorsport Aktuell’e göre genel olarak patronlar Frank Williams ve Patrick Head’i memnun edemedi.

Mühendislik uzmanı ve takımın ortağı Patrick Head, Fransa GP’yi "vasat" olarak nitelendirdi.


Yorumlar

  1. Aslında liderle aralarında 0,8-1sn fark var bu 1-2 sezonda kapatılabilir fakat birilerinin gerçekten farkı kapatacak yeteneği olması gerek, eğer Adrian Newey RedBull yerine Williams'ta olsa eminim bu sezon BMW kadar iyi olurlardı (Adrian tabiki kesin çözüm değil)

  2. Hayır gitmeyecek,F1 olduğu sürece Williams bayrağı o f1 padoğunda dalgalanacak…Williams batsa BMW den ayrıldıkları dönem batardı,o günlerde ellerinde birkaç tane sponsor kalmıştı ve takım zarar ediyordu…şimdi durumları gayet iyi,biraz daha gelişebilirler…sizden ricam imkanı olan her Eurosport ta yayınlanan F1 FAKTORY programını izlemeniz Williams takımının her yarış öncesi yarışa hazırlanmalarını yeni parça dizaynlarını,fabrika çalışanlarını,rüzgar tünellerini tanıtıyor…ve takım çok sağlam…

  3. williams'ın araçları sanki her yarış duble yapmaya elverişli her yarışı bir aksilik olmassa kazanacak hızda sanki şampiyonluk favorisi başarısız olunca hemen suçu başkalarına atmaya başladı.avusturalyada podyuma çıkınca çok havalandılar.malezyada ispanyada. yada monaco'da sam mıchael takımın başında değilmiydi. neden o başarısız yarışların sorumluluğunu üzerine almıyor. sonra her yarış yok BMW'den daha hızlıyız yok alonso williams ile mücadele edemez gibi laflar söylemeyin.siz zaten BMW'den ayrılarak sonunuzu hazırladınız sizde jordan gibi minardi gibi prost gibi yada arrows gibi f1 tarihinin tozlu sayfalarında kaybolup gideceksiniz.

  4. 10 sıra cezası almıs bir pilotu fransa gibi pistte ucursunmu adam williamsta yani sanki ferrari de mğbarek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir