Massa: "Gerçekten Çok Şanssızdım"

yazar:

kategori:

Massa “Bu yarışta gerçekten şanssızdım. Bu sporda bir çok şeyin olabileceği doğru ancak bu kadar şeyin olumsuz olması için bir açıklama bulamıyorum.”

“Startta Sutil ile olan temas nedeniyle zaman kaybettim ve ardından lastik değişimi için pite gelince zaman kaybettim. O zaman iyi bir sonuç alma şansım gitti.”

“Startta biraz önden kayma sorunu vardı ancak sorunların nedeninin bu olduğunu düşünmüyorum. Lastiklerimin bu şekilde sorun yaşamasını bulmalıyız. Neler olduğunu anlayıp hemen sıradaki yarışa odaklanmamız lazım.” dedi.


Yorumlar

  1. Schumi ve Alonso nun yanında hep iki numara oldu ve olacak, Kimi zamanında şansı vardı ama o şansınıda Ferrari hatalarla yedi….. sadece bu yarış bazında değil, malesef Massa hep şansızdı zaten ve F1 de kalması içn artık görev adamı olmaktan başka şansı yok, malesef gerçek bu…

  2. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Grosjean'da aynı lastiklerle başlayıp aynı tur veya 1 tur sonra pite gelmişti.

  3. alonso gibi birine al takımı sen yönet dediler, massa'da moral kaldığını sanmıyorum.

    ferrari'nin olayı bu, 2. pilotlar robottur.. bugün belki gerçekten şanssızdı ama şanslı olduğu günler için de bu gerçek değişmeyecek..

    ferrari'den bu yüzden nefret ettim.

    barichello tamamen schumaher için yarışırdı.. ne değişti? hiçbirşey.. sadece schumaher alonso'dan daha iyiydi..

    alonso fanları kusura bakmasın. strateji buysa bu şu demektir: "1. pilot yoksa, 2. pilot zaten yok, ferrari yok" "1. pilot varsa, 2. pilot olmasa da olur"… ayıp bence..

    red bull'da bir şekilde bu noktaya geldi mesela.. hatta red bull'un raikonen gelse bile alacağını hiç sanmıyorum. bence daha orta düzey bir pilot tecih edecekler.. di resta biraz parlasa o olabilir mesela, ve ya hulkenberg..

    ama mclaren için hiçbir zaman böyle bir şey söylenemez dikkat ederseniz.. ne coulthard-hakkinen ne montoyalı zamanlar… çok anormal durumlar olmadığı sürece hiçbir pilot diğerinden açık ara ayrıcalığa sahip olmadı..

    en net örneği de çaylak hamilton-alonso zamanıydı.. çaylaksa çaylak iyi süren kazansın takımın pilotlara yoğunlaşması eşit..

    yani aslında alonso ferrari'ye çok yakıştı.. alkışlamak lazım..

    massa'nın durumu her açıdan üzücü.. şanslı olsa da olmasa da…

  4. 2. pilot olmayı bu kadar para kazandıktan sonra bile kabul edenlerin başına gelebilecek şeyler…:)

  5. Ferrari%100 avatarı

    Massa Hard lastiklerle başlamasına rağmen orta sert kullananlarla aynı anda pite girdi anlam veremedim
    Strateji resmen rezaletti
    Arka sıralardan başlayan daha avantajlı oluyor bu sezon

  6. Bu kadar pasif bir sürücü olursan bazı şeyleri üstüne çağırırsın…Alono'yu geçmemek için yarışan bir sürücüsün sonuçta..Bu kadar seneden sonra bile…

    Hamilton bile F1'deki ilk senesinde Alonso'ya pabuç bırakmadı..Alonso kaçtı gitti Mclaren'den..Ama sen kaç seneden beri yarışıyorsun Ferrari de bir şeyler yapman lazım
    değil mi 🙂 ..En azından Alonso'nun önünde bitireceğin bir kaç yarış olmalı..Önde giderken Alonso'ya yerini teslim etmeden değil mi :))

    O koltukta bu kadar para kazandıktan sonra bile (7 sülalesine yeter heralde…) hala 2. pilot pozisyonunda her denileni yapan biri olmak ilginç…Bu sebeble şansını kendisi elde etmeyen birine böyle şanssızlıklar normal….

  7. bahtsız bedevi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir