Perez: "Biraz Fazla Sert Olmuş Olabilirim"

yazar:

kategori:

Mclaren sürücüleri bugünkü yarışta bir çok kez yanyana geldiler ve bunların bazılarında temaslar yaşandı.

perez “Bugün Jenson ile olan mücadelelerimde biraz fazla sert olmuş olabilirim. Bir kaç kez temas yaşadık ancak pist üstünde mücadele ederken adrenalin üst seviyede oluyor. Takım arkadaşınızdan pozisyon kazanmayı umuyorsunuz ancak kesinlikle bugün biraz aşırı oldu. Umarım önümüzdeki yarışta birbirimize daha fazla yardımcı olabiliriz. Ancak aracımızın performansına bakarsak başkasına yer veremezdik bu yüzden gerçekten sıkı savaştık.”

“Beni agresif olduğuma katılıyorum ancak o da agresifti. Bir kaç kez pist dışına çıktım ve onunla savaşıyorduk. Onunla bu konuyu konuşabiliriz.” dedi.

Altıncılığını değerlendiren Perez “Bizim için gerçekten hoş bir sürpriz oldu. Bunu gerçekten beklemiyorduk. Takıma teşekkür etmem lazım. Hiç emir vermediler. Sezona çok zorlu bir başlangıç yaptık ve bunun bir dönüm noktası olmasını umuyorum.”

“Bizim sezon başlangıcımız buydu. Çok güçlü bir yarışta ve çok güçlü performansa sahiptik. Tüm eleştirmenlere iyi iş çıkarabileceğimizi gösterdik.” dedi.

 


Yorumlar

“Perez: "Biraz Fazla Sert Olmuş Olabilirim"” için 19 yanıt

  1. Buna harfiyen katılıyorum ayrıca eklemek istiyorum Alonso ve Webber'e yaptığı atakları da çok sönük bir şekilde dile getirdi.

  2. martin sert ol derse böyle olur perEZ mode on

  3. McLarenZDZB avatarı

    Erbatur'la ilgili programlarda dikkatimi çeken ve gülüp geçtiğim benzer bir konuya ben de burdan değineyim de Erbatur okursa belki kendine bir çeki düzen verir. Adam McLaren takımı ve plotlarıyla ilgili öyle kendinden emin ve maksatlı konuşuyor ki sanki devamlı takımın içinde, çevresinde olup biteni kaçırmayan bir eda takınmış f1 izleyicilerine mesajlar veriyor. Senin bildiğin gördüğün herşeyi az çok bizler de görüyor, yorumlayabiliyor ve kanaat getirebiliyoruz. Sanmaki her ağzından çıkana "waww bak ya neymiş, hiç böyle bilmiyorduk" diyerek etkileniyoruz. Sen git abicim bir de skysportta bu açıklamaları yap bakalım. Millet k.çıyla gülmezse ben de ne olayım. Tarafsız olacaksın ama bunu nedense hiç beceremiyorsun. McLarenin şu durumu öyle hoşuna gitmişki bu sene 32 dişin görünüyor. Yazık bunca f1 severin karşısına bu şekilde çıkman.

  4. Misafir olarak gelmiş bir gençti.

  5. Serhan Acar yorumcu olarak oldukça iyi, tek başına spikerliği idare edemiyor. Adam bilgi mi verecek yarışı mı anlatacak? Yanına sağlam bir spiker geldiği zaman çok daha iyi olacaktır bence.

    Haa skysport'un yerini tutar mı? Asla.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    O da fiyasko. 🙂
    -Webber, Ferrari'ye gider, ama gitmemiş gibi sürer- dedikten sonra, gerisini izlemedim. 🙂

  7. Soruna gelirsek. Erbatur sürekli McLaren'e laf çakma derdinde. Sürekli insanlar bana McLaren'i eleştirdiğim için kızıyor ama bla bla bla diye saçmalayıp duruyor. Yarıştan önce McLaren'in sezon ortasında Martin Whitmarsh'ın kellesini alacağını, Perez'in ve Sam Micheal'in de kovulacağını iddia etti. Yarış sonunda da Perez'e övgüler dizdi.! 🙂 Yemin ediyorum bu sitede ve diğer popüler sitelerde daha bilgili arkadaşlar var. Onların birşey biliyormuş gibi yayına çıkartılması ayrı bir tezat.Yarışa 5 dk kala açmak basın toplantısı bittikten sonra da kanal değiştirmek en mantıklısı. Çünkü bilmeden sallayan 3 kişi var orada.

  8. Erbatur'u salla. Zerre kadar bildiği yok ama bol keseden sallıyor. Korhan Savran Erbatur'a göre daha iyi ama benim gibi F1'i 10 yıldan uzun süredir takip eden insanların bunları ciddiye almaması gerekir.

    McLaren sezon ortasında hiçbir değişiklik yapmaz. Montoya kendisi bıraktığı için ayrıldı onun dışında yıllardır McLaren sezon ortasında pilotlarını yollamadı. Martin Whitmarsh ve Sam Micheal'da gitmez. Onun için McLaren'de şuan tek gündem otomobili biran önce kazanan bir araç haline getirmek.

  9. MCLAREN ENGİN avatarı
    MCLAREN ENGİN

    Ben burdan serhan acar ı da kınamak istiyorum bu kadar taraflı bi anlatım yapılmaz perez button u zorlarek perz için kesin gönderirler diye bi demeç yaptı ben mclaren in barcelona da büyük bir atılım yapacağına inanıyorum o zaman serhan ve erbatur un yorumlarını merak ediyorum:((((((((((((

  10. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    O adamlar F1'den zerre kadar anlamıyor.
    Korhan Savran, sıralama turlarında 1.40'lı bir derece elden Rosberg'i ulaşılmaz olarak niteliyor.
    İyide bu adam öyle bir derece elde etmedi ki. Bol keseden sallıyorlar.
    Perez'in, avrupa sezonu öncesi gönderileceğini dile getiriyorlar, ama bilmiyorlar ki F1'de sezon ortası pilot değiştirmenin riskli olduğunu.
    Anlayacağınız o adamların söylediği hiç bir şeye aldırış etmeyin.
    Bende bir D-Smart kullanıcısıyım ve yarış biter bitmez TV'yi kapatıyorum.
    Onlar daha çok -toy-ları kandırıyorlar, işi bilen bizlere hiç bir bilgi ve değerlendirme kazandırdıkları yok.
    F1, TRT zamanındayken yarış sonu programları daha iyiydi, en azından tutarsızca konuşmuyorlardı.

    Bu arada Erbatur Ergenekon, Raikkonen'in, Red Bull'a geçebileceğini iddia ediyor. İşin komik tarafı; bu haberi kendi fikri olarak nitelemesi. 🙂 Zaten son dönemlerde F1 medyası bu haberle çalkalanıyor. Bu iddiayı kendisi gündeme getirmiş gibi, önümüzde ki sezon böyle bir şey gerçekleşirse ben demiştim diyecek.
    Dediğim gibi bu martavallarla sadece -toy-ları kandırırlar. 🙂

  11. mclaren engin avatarı
    mclaren engin

    d-smart yorumcularında erbatur denen şahsiyet şimdide çıksın şu siteye yazsın mclaren ve perez hakkında düşndüklerini adam tam bir mclaren düşmanı

  12. yaris sonrasini izlemedim ama, yaris esnasinda Serhan Acarin, perezin buttona her ataginda eyvah yine cok sert suruyor zaten gonderilecekti takimdaki yerini dahada zayiflatiyor demesi cok ilgincti. perezin gonderilecegini kim soyledi herhangi bir haber duyan oldumu. Demekki Erbatur ve Serhan Acarin beklentileri bu yonde ancak tarafsizlik nerde kaldi acaba….

  13. yarıştan sonra dsmartı izleyen var mı? sürekli olarak sezon ortasında mclarenden birilerinin kafalarını, özellikle de Perez'in kafasını uçurmak isteyen Erbatur ne dedi merak ediyorum 🙂

  14. sadece şunu söyleyeceğim:

    BİZ SENİ BÖYLE ÇOK SEVDİK PEREZ REYİZ!

    =)

  15. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Zannımca takım içerisinde Perez'i uyarmışlardır; -Jenson'a karşı biraz daha dikkatli ol- diye.
    Ancak McLaren takımı, pilotların bir birlerine karşı mücadele etmelerine yine izin verecektir. Doğrusu da bu. Checo'nun kendine gelmesi ve öz güven tazelemesi için bu şart-tı.

    Ayrıca Perez sert falan da değildi. Tam tersi bir durum söz konusu. Perez'i pistin dışına ittiren daha sert ve agresif olmayı ilk tercih eden isim; Button. Perez'de aynı şekilde cevap verdi, kısasa kısas…

  16. ferrari team avatarı

    Güzel yarıştı ve hiç te sert değildi.Yerindeydi bence,Button ne yaparsa sende aynısını yaptın ne yani elin armutmu toplayacaktı :)) Aynen devam Perez ..

  17. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Bence çok doğaldı.

  18. Çok keyifliydi.Bakma sen Button çok ağlar o..Ayrıca Perez'e yol vermemek için her türkü agresifliği yaptı ….Sen bildiğin gibi sür kırıp dökmeden..Açın bir Senna zamanı yarışları izleyin agresiflik görün…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir