Theissen "2008'de Heidfeld Sorunu Yok"

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen, kısa süre içerisinde, zorluklar yaşayan Nick Heidfeld’in yerine başkasını almayı planladıkları söylentilerini kabul etmedi.

Heidfeld’in gelecek sene de takımla anlaşması var ancak bu sene takım arkadaşı Robert Kubica’nın performansına ayak uyduramaması Alman pilotun takımdaki geleceğini şüphe altına soktu.

Heidfeld Fransa’da oldukça kötü şekilde 13. olabildi ancak Theissen sezon bitmeden "koltuk değişimi" gibi bir olayın söz konusu olmadığını söyledi.

Heidfeld’in geleceğini heyecanlı şekilde takip eden takımın test ve yedek pilotu Christian Klien ise motorline.cc’ye yaptığı açıklamada "Eğer takım arkadaşının sıralamalarda sürekli sizden hızlıysa kesinlikle bir miktar baskı olur üzerinizde."

"Ancak o nasıl süreceğini unutmadı ve bunu düzeltebileceğine eminim." dedi.

Theissen "Yazın, muhtemelen ağustos ayının 2. yarısında karar vereceğiz. Ancak bu daha da erken olabilir."

"Durum Nick için kolay değil çünkü Robert ile aynı seviyeye gelmeye çalışmalı ancak şu anda Kubica her durumda hızlı."

"Ona son haftalara göre daha fazla destek verdik." dedi.


Yorumlar

  1. bence ferrari-mclaren-bmw pilot düzenini korumalı renault ise nelsona sezon sonuna kadar sabretmeli baktı iyi gidio devam yoksa vur tekmeyi:D:D

  2. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    ben kubica yok demedim kubica gönderilsin de demedim 🙂 nick e olan vefa borcunu ödemeli takım dedim 🙂

  3. abuzer kubica kurulduğundan beri var BMW'de nick yarış pilotu kubica test pilotuydu.2006 sezonunu takip ettiysen hatırlarsın cuma günleri pistte çıkıyordu kubica.hatta genellikle en hızlı tura imza atardı. :))

  4. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    nick bmw nin buraya gelmesinde büyük pay sahibiydi kubica bu takımda yokken nick bu takımdaydı aracın gelişiminde bmw nin bugün iddialı hale gelmesinde onun başarısı vardır.bmw nin bir sene de olsa bu vefa borcunu ödemesi gerekir diye düşünüyorum zaten nick de kötü bir pilot değil şansızlıkları geçtiğinde başarılarına devam edecektir.

  5. 2009 da bu pilot kadrosunu korumalı BMW. Bu yılki otomobil Nick in stiline uymadı. Ben Nick le Melandri nin kaderini birbirine benzetiyorum. Zayıf motorla fabrika takımlarına diklenen Melandri Ducati (pistteki en hızlı motor) ye geçince alışamadı her yarış ayrı bir rezalet.

  6. theissen;geçen sene kubica bu sezon heidfeld'in yaşadığı sorunları yaşıyordu ve geçen sene macaristana kadar bir çaylak sezonu geçirmişti.ama bu sezon herşey onun adına(kubica)mükemmel gidiyor.heidfeld ise sıralamalarda lastik ısıtma problemi yaşıyor nick heidfeld'in tarzı inanılmaz yumuşak ondan sorun yaşıyor.

  7. 22 puanlık bir "ezme" söz konusu geçen sene. Ama Kubica'nın daha geçen sene 1,5 inci sezonunu yaşadığını hesaba katmak gerek.

  8. sinan  bilir avatarı

    biri süper yetenekli öbürü değil lafı bence doğru değil.geçen senede heidfeld kubicayı eziyodu.göreceksiniz,bu testlerde geçitikten sonra.heidfeld iyice seorunları aşmış olacak ve ingiltere yarışında kubicanın ensesinden ayrılmayacak.

  9. bence nick iyi ve kaliteli bir pilot sadece kubica aşırı yetenkli ondan sönük kalıyor alonso renault örneği gibi alonso-fisichella gibi alonso çok üstündü fisi ise renaultun gerçek gücünü gösteriodu yani böyle pilotları takımı daha güçlü yapıyolar bence sorun nickte diil kubica cok iyi:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir