FIA, Komiserlerden Daha Yumuşak Olmalarını mı İstedi?

yazar:

kategori:

Bu toplantıya FIA Başkanı Jean Todt’un haricinde komiserler, takım müdürleri ve Sebastian VEttel gibi pilotlar da katılmış.

Yazar Michael Schmidt: “Fakr edildi mi? Pilotlar artık daha az ceza alıyor”

Yazar, sezon öncesi yapılan toplantıda komiserlerin pist üzerindeki olaylara ceza verirken daha yumuşak olmalarının istendiğini öne sürdü. Bu şekilde pilotlar daha fazla risk alıp tekerlek tekerleğe mücadelenin artması sağlanacak.

 


Yorumlar

  1. Benim de dikkatimi çekti bu olay. Hakemler ceza vermekten hep kaçındılar , bana göre olması gereken de bu. Webber'in Rosberg'e pit çıkışında resmen geçirmesi , Button'ın Perez'e yer bırakmayıp pist dışına çıkmasına zorlaması , Perez'in Alonso'ya yaptıgı hareketler geçen yıl olsa kesin ceza verirlerdi. Hakemlerin bu tutumları sayesinde çok agresif , güzel savunmalar gördük , böyle devam etmesi dileğiyle. Şampiyonluk için iddialı 2 pilot birbirlerine böyle bi savunma yaptıgında da devam edebilecekler mi acaba bu tutumlarına ?

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sarı bayrak saçmalığı da komik hale geldi..Çünkü (küçük takımlar hariç) sadece laf olsun diye yazılıyor.Yoksa sadece ekran başındaki izleyicileri heyecanlandırmak için bir numaradan mı ibaret.Son yarışta ard arda inceleme altyazıları geçti. Bir sürü aracın numarası vardı.Millet kendi takımının veya pilotunun araç numarasını aramaktaydı.Tüh ya göremedim acaba bizim pilot da varmıydı muhabbetleri ….
    Hele şu 2012 nin son yarışındaki bitmek bilmeyen sarı bayrak muhabbetleri sonradan ortaya çıkan videolar falan filan.VArsa bas cezayı işi bitsin yoksa da milleti heyecanlandırma korkutma.Yarıştan sonraya bırakmak ise saçmalığın diğer bir daniskası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir