Assen'de Lowes Foto Finişle Kazandı, Kenan İkinci

yazar:

kategori:

Yarışın başından beri Sam Lowes ile mücadele eden Kenan Sofuoğlu son tura lider girerken Yamaha’lı Sam Lowes’ün atağına karşı koyamadı ve ikili son viraja çok yakın girdiler.

Son turda Assen’in son şikanında Kawasaki’si ile daha iyi bir çıkış yakalayan Sofuoğlu Lowes’ün yanına geldi ancak zafer Lowes’ün oldu.

Kenan Sofuoğlu’nun takım arkadaşı Fabien Foret ise öndeki ikiliye yakın olmasına rağmen aynı tempoyu tutturamadı ve arkasında da tehdit olmayınca rahat bir üçüncülük aldı.

Fabien Foret şu an şampiyona lideri konumunda ve Kenan Sofuoğlu dördüncü sırada.


Yorumlar

  1. nightwalker avatarı

    bence hiçde motogp'de yarışacak bir pilot değil.moto1 sanırım yarıştığında hep arkalarda kaldı.şans verildi ona ama o şansını kullanmadı.

  2. nightwalker avatarı

    sponsor bulamamak bahane yeteneğin varsa çıkar en kralı sponsor olur sana.maalesef kenanın dünyasında böyle dönmüyor işler.

  3. cevabını zaten kenan kendisi verdi.sponsor bulamadığı için yarışamdığını avatarı
    cevabını zaten kenan kendisi verdi.sponsor bulamadığı için yarışamdığını

    cevabını zaten kenan kendisi verdi.Sponsor bulamadığı için yarışamadığı söylemişti ayrıca pilot çıksa nolacak destek veren olmadıktan sonra…

  4. yeter artkık yeter kenan mto gp de yarışacak bir piltot neden yarışamıyor cevap varmı varsa nenir ben bilemedim bilemeyeceğimde biri bu soruyu sormalı ben sordum niye ?

  5. Yarış güzeldi. Lowes gerçekten iyi sürdü, başından beri hızlı olduğu belliydi. Kenan da iyiydi. Sanki keramet biraz da Kawasaki'de.

  6. Serin kanlı yorumcu bile Kenan gerideyken hadi ulan diye bağırmıştı son tur harikaydı. Liderle Kenan arasındaki fark 0.026 🙂 Tabi buna fark denebilirse 🙂

  7. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Muhteşem mücadele oldu. Son turda kaybetti. Sam Lowes ile ikisi bu seriyi yine götürecek. Belki start-finish çizgisi 200 m ilerde olsa geçebilecekti. Daha iyi bir ivmeyle geliyordu binde 26 saniye ile arkada kaldı. Neyse sağlık olsun. Gösterdikleri mücadeleden dolayı ikisini de tebrik etmek gerek.

  8. Bir 10 saniye daha dişini sıksa kazanacaktı Kenan.Yine de çok iyi yarıştı,tebrik etmek gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir