Wembley, RoC'a Yeniden Ev Sahipliği Yapacak

yazar:

kategori:

Şampiyonlar Yarışı bu yıl yeniden Wembley Stadyumu’nda yapılacak.

Wembley Stadı’nın yüzeyi, pist için yeniden 2,000 tonluk asfalt ile kaplanacak. Etkinlik 14 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

7 dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher’in de yarışlarda yer alması bekleniyor.

Schumacher "Şampiyonlar Yarışı ile ilgili en önemli şey kazansanız da kaybetseniz de çok eğlenecek olmanız. Tüm pilotlar çok eğleniyorlar çünkü aksiyonun tam da içindeler. Oradaki kalabalık da bunu çok seviyor. Sonuç ne olursa olsun ICM’i desteklemekten gurur duyuyorum. Umarım Şampiyonlar Yarışı organizatörlerine bu etkinlikten haberdar olanlarının sayısının ve gerekli sermayenin arttırılması konusunda ve destek olabilirim." diye konuştu.

Etkinliğin organizatörlerinden Fredrik Johnsson ise tekrar Wembley’de olmaktan memnun olacaklarını söyledi.

"İngiliz taraftarların motorsporları için harika bir tutkusu var. Şampiyonlar Yarışı orada ilk kez yapıldığında da çok fazla benimsemişlerdi."

"Dünya üzerindeki farklı yerlerden gelen teklifler de değerlendirdi. Ancak Wembley eşsiz ve mükemmel bir yer. Ayrıca geçen aralık ayında izleyicilerden çok olumlu tepkiler aldık. Burası 2008 için en yi seçenekti."

"Bu yıl Wembley’de bilet satışlarını arttırmak istiyoruz. Çocuklar için %50 indirim olacak ve bazı bilet kategorileri için de indirimler mevcut olacak. Bu etkinlik özellikler aileler için çok değerli."

 


Yorumlar

  1. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    ah schumi ah keşke pistte hala seni görebilsek:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir