Rosberg: Schumacher'den Sonra Benim Sözüm Dinleniyor

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonu Michael Schumacher 2012 sezonu sonunda tekrar emekli oldu ve boşalan Mercedes koltuğunu Lewis Hamilton doldurdu.

2010’dan beri Mercedes’te olan Nico Rosberg ise şu an takımla birlikte dördüncü sezonunu geçiriyor.

Schumacher’in gidişinden sonra takımla ilişkisinin değişip değişmediği sorulduğunda Rosberg: “Evet değişti, hem de çok.”

“Şimdi sesim daha güçlü çıkıyor. Artık Mercedes’in en iyi takım olması için kendilerine çok daha iyi yardımcı olabiliyorum.”

Rosberg ayrıca dünya şampiyonluğunu kazanmayı aşırı derecede istediğini ve bu yıl Mercedes ile yarışlar kazanmaya odaklandığını belirtti.

“Elbette şampiyonluk büyük hedef, fakat yarışlar kazanmak istiyorum. Başarılı olmak en eğlenceli olanı, kendimizi yarışlar kazanmak yönünde geliştirmeliyiz.”


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Kendini kandırmaya devam et rosberggg.

  2. :))))))))) koptum:)))) görüntüye her baktığımda o çocuğun yerinde rosbergi adamın yerindede bu ezik açıklamalarından bıkmış f1 taraftarlarını görüyorum:)) bu sarı velede yapılması gereken aynen bu vallahi:)) yoksa bu eziklikten kurtulamayacak:)))baktı istatistiğe geçecek bir başarı çıkmıyor ipsiz sapsız konuşayımda f1 de öyle izim kalsın bari kafasında sanırım.yazık…tam tokatlık velet:)))

  3. Susayım diyorum dayanamıyorum. Rosberg'in bu söylemine ne denir bilemiyorum. Öncelikle sorulan soruya verdiği cevap aslında sorunun cevabı değildir. Schumacher gitti hala adamda kuyruk acısı var. Nedeni nedir süt oğlan bu hazmedememezliğin? Hani Türk Sinemasında bir replik vardır, "Babanı sevmezdim, seni de sevmiyorum süt oğlan", tam da bu çocuk ve babası için geçerli !

  4. İRRRRRKEEEEEKKKK…
    Her halde ''SESSİZ ÇIĞLIK'' bu olsa gerek:)

  5. her pilot takımda ağırlık sahibi olmaya çalışır. rosberg'in de daha uzun süredir içinde bulunduğu ve daha iyi tanıdığı bir takımda bunu yapmaya çalışması normal. mclaren'da da button'ın sözü hamilton gittikten sonra daha çok dinleniyordur. bunda bir şey yok. ki rosberg schumacher'le eşit muamele gördüğünü defalarca söyledi. yok schumacher varken adamdan sayılmıyormuş, yok takım emrini hamilton'ı geçemediği için kabul etmiş. bir sürü anlamsız yorum..

  6. Yakup ERCAN avatarı

    Yaw Rozberkcan senin yüzünden bak site yönetimi bütün yorumlarımı okuyup ondan sonra yayınlıyor. Bak hepsinin sebebi sensin orada konuşuyorsun Türkiye' deki adama zararın dokunuyor. Anla artık bu kadarsın. Niye bir insan kendini rezil etmek için bu kadar uğraşır anlamam. Resmen kabul ettin işte o varken ben bir hiçtim diyorsun. Allah rızası için biri şu arkadaşı sustursun.

  7. Katılıyorum,hepsinden de öte hamilton ilk geldiğinde downforce ile ilgili çok ciddi manada iki takım arasında fark olduğunu dile getirmişti,keşke o ilk izlenimlerini çok iyi analiz etselerdi,çünkü daha sonra ister istemez mercedes e alıştı ve mclaren izlenimleri de dolayısıyla gitgide köreldi…

  8. ferrari team avatarı

    Schumacher varken adam yerıne konulmuyordun yani 🙂 kaç yıldır hiçbir başarın yok neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım gitti.

  9. sınan matias avatarı
    sınan matias

    griddeki çoğu pilottan daha sağlam sürüyor.üstelik hiç de yavaş değil.lewise geçilebilir ancak aralarında çok büyük fark olacağını sanmıyorum.

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Schumacher varken seni kim dinlerki allah aşkına dön de bir bak kendini bu sporun efsanesi ile kıyaslama cürretinde bulunabileceğini sanman bile büyük bir saçmalık

  11. çocuğa yazık ama süper vuruyor.

  12. Şimdi bir bakalım, McLaren takımında her yıl yarış kazanan bir adam takıma dahil oluyor ve bu adam neticede efsanevi bir takım ile büyüdü. Ben şahsen şuan onun getirileri ile meşguliyet içerisine girerdim takım patronu olsam.

  13. bize hiçte öyle gelmedi rosberg efendi

  14. bu adam sizin desteklediğiniz takıma gelse birden rosberg çok iyi pilot kesilirsiniz. O kendini kanıtladı 3 sene schumi'nin yanında yarıştı 3 sezonda da geçti. Geçmişi de gayet iyi. Williams'ın saçma orta sıra sezonlarında istikrarlı puanlar aldı. Şimdi hepiniz aslan kesilin 🙂 Ross Brawn hala 2000 lerin başındaki 1. pilot stratejisiyle 3 sene daha hızlı olmasına rağmen Rosberg'i geri plana attı. Schumi'yle dostluğundan olsa gerek, yine de başarılı işler yaptı Rosberg. Hala burda Rosberg'i eziklemeye çalışmanız da garip gerçekten Formula 1 izleyiciler olarak.

  15. Eray Parlak avatarı

    ''Gelecek yarış aracımıza daha çok uyuyor iyimseriz''
    Dönüp dolaşıp diyeceğin cümle bu olucak..

  16. "Şimdi sesim daha güçlü çıkıyor. Artık Mercedes'in en iyi takım olması için kendilerine çok daha iyi yardımcı olabiliyorum."
  17. denemesine rağmen geçemedi de ondan:) o yüzden dinledi takım emrini.

    şimdi hem takım emrini dinlemem, hem de yine atak yapıp geçemezsem rezil olurum, en iyisi dinleyeyim, yarış sonunda da ''dont forget this one'' deyip kral olayım demiştir:)

  18. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Vayyy vayyy vayyy.Bir kablumbağa,çita kesildi resmen!

    O kadar sesi çıkıyordu o ki,neden takım emrini anında dinledi?O an kuzu kesildi!
    Sesi çıkıyormuş,lafı dinleniyor''muş,muş,muş''!

    Çok ayak yapıyor bu Rosberg çokkkk.F1 severleri kanmaz bu laflara kanmaz.Geçeceksin bunları.

  19. Malezya'da niye sözün geçmedi. Görüp görebileceğim en antipatik ve en itici pilot Rosberg olmalı. Hiç bir başarısı olmamasına rağmen kendini Schumacher ile kıyaslama işine girmek gerçekten çok enteresan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir