Webber'in Koltuğu için Listenin Başında Ricciardo mu Var?

yazar:

kategori:

Özellikle Multi 21 tartışmalarının ardından Webber’in 2014’te Red Bull’da olmayağı söyleniyor ve Vettel’in gelecek seneki takım arkadaşı için adaylar ciddileşiyor.

İlk olarak favori isim Kimi Raikkonen’di ama Marko, karar için acelelerinin olmadığını, ellerinde iki yetenekli çaylak bulunduğunu belirtti.

Marko: “Birçok pilot Red Bull adına yarışmak ister ve bizim iki çok iyi genç pilotumuz var. Sonunda iki üst düzey pilotla yola devam edeceğimiz konusunda herhangi bir endişem yok.”

İki çok iyi genç pilot ile Marko’nun kast ettiği, Toro Rosso’daki Ricciardo ve Vergne.

Marko: “”Genel olarak her iki pilottan da memnunuz. Ricciardo şu anda daha iyi olanı. Vergne ise fazla aceleci; sıralamalarda bu hassas lastiklerden çok fazla şey istiyor.”

Bununla birlikte Marko, Webber ile de yola devam etmeyi reddetmyior.

Mevcut iki pilotu için Marko: “Birlikte yapıcı bir şekilde çalışıyorlar. Bu da yeterli. Bu şekilde devam ettiği sürece endişe etmemiz gerekmez. Hiçbir zaman iyi arkadaş  olmadılar ama hâlâ işe yarayan bir çalışma ilişkileri var”

 


Yorumlar

  1. Webber'den takımı şahlandıracak bir yarış performansından bahsetmiyorum zaten. Webber aracın geliştirilmesinde ve güncellemelerin değerlendirilmesinden daha iyi görünüyor.

    Hiçbir zaman iyi arkadaş olmadılar ama hâlâ işe yarayan bir çalışma ilişkileri var

    Burada kastedilenin de bu olduğunu düşünüyorum.

  2. Bu is Aga`da biter, Matechitz pilotlar konusunda ne derse o olur, Webber`i seviyor adam, tutabilir de gelecek yillarda, kimse sasirmasin 🙂

  3. elvan dalton avatarı

    Vettel'in başına bir şey gelmedikçe Webber'e ihtiyaç duyulması imkansız gibi. Webber sadece konuşur, hep konuşur ama iş yarışmaya gelince hep bir bahane bulur. Hala bu adamın yarışmak için para alması Formula 1'in bügünkü koşullarına aykırı. Bu adamın yarışması için bütün Avusturalya sponsor olmalı.

  4. Toro Rosso Red Bull'un alt kadrosu zaten, biri gelecekse oradan gelir. Webber'in 2014'de takımda olmayacağı netleşti sanki. Olur da takım 2014'deki yepyeni araçlarda Webber'in tecrübesine ihtiyaç duyacağını anladığı zaman takımda kalmasını isteyecektir. Ama Webber kalır mı bilemem.

  5. rai'nin fazla para isteyeceğini biliyorlar dolayısıyla ellerimizde seçeneklerimiz var, fazla isteme diyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir