Horner: "Takımın Bütün İşlerinden Ben Sorumluyum"

yazar:

kategori:

Marko’nun sürekli olarak verdiği demeçlerde tartışmaları alevlendirmesine rağmen Horner, Red Bull danışmanının kendisine özgür çalışma imkânı verdiğini belirtti.

Horner: “Takımın idaresinde bütün sorumluluk bence: Pist kenarı ve fabrikada”

“Doğrudan Dietrich’e (Mateschitz) rapor veriyorum ki her zaman bana destek olmuş;cyüksek standartlar belirlemiştir.”

“Helmut, genç pilotlar gibi diğer işlerde sorumluluğa sahip; yarış takımının idaresine herhangi bir etkisi veya sorumluluğu yok. Dietrich’e danışmanlık yapıyor ve açıkçası tecrübeli bir kişi”

“Çok geniş bir şirkette, görevinin bir parçası olarak Red Bull içinde, Red Bull Racing’in bağımsızlığını sorumasını sağlamıştır. Bu da takımı idare etmemde, uygun gördüğüm şeyleri özgürce yapmama izin vermiştir.”

Red Bull’un uzun vadeli planlarında son kararlar yine Mateschitz’e danışılıyor. Horner, patronuyla arasının sağlam olduğunu ve kendisinden büyük destek gördüğünü ifade etti.

Horner: “Dietrich başkandır ve büyük bir hissedardır. Bu yüzden elbette ona cevap veriyorum”

“Ama o bana özerklik tanıdı ve takımı elimden geldiğince temsil edeceğim konusunda güveni tam. Takımı idare etmemde bana özgürlük verdi.”

“Elbette ona sürekli bilgi veriyorum. Ve elbette bütün büyük kararlarda -mesela pilotlarla ilgili- nihayetinde onunla birlikte karar verilecek”

“Ama her zaman takımı izledi ve destekledi: Bu bir sermaye arttırımı üzerine yatırım da aynıydı, motor değişikliği konusunda da”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir