Ricciardo'dan Vettel'e İnceden Gönderme

yazar:

kategori:

Multi 21 tartışmalarının ardından Mark Webber’in takımdaki yeri üzerine şüpheler arttı ve Avustralyalı pilotun koltuğu için Kimi Raikkonen ve Daniel Ricciardo’nun ismi ön plana çıktı.

 

Red Bull Motor Sporları Helmut Marko’nun da üzerinde durduğu isim olan Ricciardo: “Sebastian ile birkaç defa akşam yemeğine çıkmıştık. İkimiz de henüz genciz ve (Vettel) bir Alman için oldukça iyi biri (gülümseme). Belki de takım arkadaşı olsaydık aramız biraz daha farklı olurdu”

Öte yandan Vettel’in Malezya’da talimatlara uymayıp takım arkadaşını geçmesi sonrası ‘Webber galibiyeti hak etmyiordu’ sözleri üzerine Ricciardo: “Ben de kazanmak istiyorum ki işte bu yüzden Formula 1’deyiz. En iyi olmak istiyorum. Bunun yanında eğer sezon içinde bir bölümde açıkça kıçıma tekmeyi vurursa, onun kurallarıyla oynarım”


Yorumlar

“Ricciardo'dan Vettel'e İnceden Gönderme” için 7 yanıt

  1. Bu tip konularda sorulan sorulara yorum yok deyip geçmek lazım , yoksa pilot gereksiz baskı altında kalabilir. Vergne – Ricciardo eşleşmesinde şu an bir baskın taraf oldugunu da düşünmüyorum , geçen yılda böyle bi durum yoktu. Bu yıl ise sadece 4 yarış geçti , en iyisi bu konularda açıklama yapmamak olmalı genç sürücüler için

  2. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Gereksiz bir açıklama olmuş bence. Bizde bir tabir var hani erken öten horozun.. Gerisi malum.. Ben Ricciardo'nun seneye Rbr'ye geçebileceğini sanmıyorum. Olur da geçerse bu açıklamaları sonrasında ne kadar rahat olacak orası da ayrı bir muamma. 2. Algersuari vakası da yaşanabilir o da ayrı bir konu. Yerinde olsaydım en azından köprüyü geçene kadar sabrederdim..

  3. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Çok iyi konuşmuş ama Red Bull'da Vettel'in dokunulmazlığı var. Red Bull Daniel'e karşı ayrımcılık yapabilir!

  4. rbr'ye geçtin de vettel'e karşı atak yaptın da onun kurallarıyla cevap vereceksin.

    ölme eşeğim ölme…

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    V3tbull'un kurallarına göre oynaman için biraz kendini göstermen gerekiyor.

  6. nightwalker avatarı

    ricciardoyu kim takar çok başarısız bir pilot sebastian vettel'in yanından geçemez.

  7. Ricciardo sivriliyor, problem çıkmasın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir