Tedarikçi Söz Verdi: "Barcelona'da Uyarı Sistemi Çalışacak"

yazar:

kategori:

Reuters’e konuşan Yarış Komiseri Derek Warwick: “Barcelona’da bir güncelleme olacağını ve ondan sonra sistemin çalışacağı söylendi.”

Yarış kontrol ile araçlar arasındaki telemetri bağlantısı, Riedel Communications tarafından sağlanıyor ve pistteki bayraklar dâhil bütün uyarılarda pilotların kokpit içinde haberler olmasını sağlanması hedefleniyor.

FIA, yarış için yeterli güveni vermeyen sisteme ilk 4 yarışta izin vermemişti.

Belçika, Britanya, Singapur ve Güney Kore’de de komiserler kurulunda yer alacak olan Warwick, yaşanan sonunların bayrak kuralları ihlâlleri konusunda komiserleri yumuşak davranmaya ittiğini kabul etti.

Warwick: “Destek paketi konusunda sorun varken bir pilotu suçlayamazsınız.”

“FIA, pilotlara karşı verilen cezalarda yumuşak olmamızı istedi. Ama diğer cezalar konusunda elimizde hâlâ aynı malzemeler var.”

 


Yorumlar

  1. bu sene neden kırmızı renkli araç üstü kameralar yok?

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Arkadaşım Vettel ŞAmpiyon oldumu oldu! Ferrari bile kabullendi bunu yani Vettelin elinden kupayı alacak halleri yok ya Ferrari temyize gitmeyeceklerini söyledi.bir arkadaşta glock haberinde Hamilton Glocka dua etsin demişti..böyle saçma şeyler söylemeye gerek yok..3 senedir Vettel koruma altındamı ?? 2010'da şanslıydı hadi 2011'de adam kaç yarış öncesi şampiyonluğu ilan etti.2012'de gayet başarılıydı.Tebrik etmek gerek

  3. Brezilyada sarı bayrak hadisesinin olmadığı, internete düşen videonun bir taraftar tarafından rengi editlenmiş olduğu ortaya çıkmıştı. Haliyle sıyrılmanın da ötesinde aklanmıştı Vettel.

  4. Bundan bunu çıkartman komik olmuş. Keza F1 tarihine bakarsan daha neler bulursun. Sadece bir takımı sevmiyorsunuz diye de körcesine sataşmak hiç doğru değil. RBR yokken kimi destekliyordu? Adam f1 tarihinin dinazoru konumunda geçmişinde hangi takımları kolladı, onları da saysana.;)

  5. Mustafa Sar avatarı

    2012 Brezilya'da WET yakayı nasıl kurtardı belirsiz.. Sarı bayrak altında geçiş yaptığı gözüküyordu… RBR Bay E'nin koruması altında..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir