Britanya GP Organizatörleri Hamilton ya da Button'un Kazanması İçin Dua Ediyorlar

yazar:

kategori:

Son 3 sene Sebastian Vettel’in şampiyon olması nedeniyle bilet satışlarında istediği seviyeyi yakalayamayan Britanya GP organizatörleri, Button ya da Hamilton’un yarış kazanmasının bilet satışlarını arttıracağını düşünüyorlar.

Vettel’den önce dünya şampiyonluğunu kazanan Mclaren sürücüsü Jenson Button bu sene beşincilikten daha iyi sonuç elde edemedi. Mercedes’le ilk senesini geçiren Hamilton ise 2 defa podyuma çıkmayı başardı.

Richard Phillips “Bilet satışlarına bakarsak… pazar günkü yarışın ardından gerçeği söyleyebiliriz. Lewis podyuma çıktığında bir yükselme oluyor. Vettel podyuma çıktığında ise durum daha kötü oluyor.” 

“Satışlar için bizi olumlu etkileyecek isim Vettel değil.” dedi ve Britanyalı sürücüleri işaret etti.

Derek Warvick “Lewis ya da Jenson bir kaç galibiyetle geliyorsa satışlarda büyük artış görüyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Britanya GP Organizatörleri Hamilton ya da Button'un Kazanması İçin Dua Ediyorlar” için 7 yanıt

  1. Raikkonen06  avatarı

    Hamilton neysede Buttondan umudu kesin öncelikle Ham'da bu gidişle zor gibi görünüyor mağlum altındaki araç her yarış geriliyor ne hikmetse o yüzden siz hazırlıklı olun.:)

  2. daha çok beklersiniz

  3. Ha Max Chilton'u istemiyonuz yani 🙂

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes Silverstoneda güçlü olacak aerodinamik olarak gelişmiş aracımız var inşallah Hamilton yada Rosberg podyuma çıkar.Silverstoneda havanın soğuk olması nedeniyle iyi şeyler yapabiliriz

  5. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Button? 😀 😀 😀

  6. zor be cnm hamilton podyumda olursa iyi yagmur yagması lazım ancak oda lastiklere cok ıyı bakacakta alo yine podyumda olur redbullar kaza yaparsa buttun bıle olabılır ancak

  7. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    İspanya gp organizatörlerine söylesinler Vettel'in lastiğini patlatacak plan yapsın. Vatandaşları da galibiyet adayı olur hem. Olası hamilton ya da button podyumu için İspanya'ya prim versinler 😀 (Söz meclisten dışarı.. Hepsi espiri)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir