Hamilton: "Barcelona Bizim İçin Gerçek Bir Test Olacak"

yazar:

kategori:

Hamilton “Bahreyn’den bu yana çok uzun zaman geçmiş gibi. Bu yüzden hepimiz gelecek hafta sonu yapılacak ve Avrupa sezonunun açılışı olan Barcelona yarışı için sabırsızlanıyoruz.”

“Kısa tatil iyi değildi. Aile ve arkadaşlarımla vakit geçirebildim. Fabrikadakilerle bir araya gelip gelişim üzerine çalıştık. Sezonun başlangıcında elde ettiğimiz sonuçlardan cesaret aldık. İlk 4 yarıştan iki üçüncülük 2 de beşincilik bizim için gerçek bir başarı oldu.”

“Araç içerisinde çok rahatım ve öndekilerle farkı kapatmak için hangi alanlarda gelişmemiz gerektiğini biliyoruz. Barcelona bizim için iyi bir test olacak çünkü sezon öncesi testlerin çoğunu orada yaptığımız için orayı iyi biliyoruz. Hafta sonu, testlerden bu yana ne kadar geliştiğimizi görme açısından iyi bir kıyaslama olacak.” dedi.

Nico Rosberg “Gelecek hafta sonu için İspanya’ya gitmek için sabırsızlanıyorum. Aracımızın testlerde Katalunya’da çok iyi olduğunu biliyoruz bu yüzden güçlü bir hafta sonu geçirmeyi umuyorum. Ancak paketimizin şu anda ne durumda olduğunu kıyaslamak için beklememiz lazım.”

“Bu hafta bir kaç gün fabrikaya gittim. Simülatörde çalıştım ve takımla buluştım. Herkes yarış performansımızı geliştirmek için sıkı çalışıyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. nightwalker avatarı

    nası bir çelişkidir cümledir bu 🙂

  2. nightwalker avatarı

    hamilton attan inip eşeğe bindi.kendine 3.lüğü ve beşinciliği yakıştırması doğal :D(İlk 4 yarıştan iki üçüncülük 2 de beşincilik bizim için gerçek bir başarı oldu." lewis hamilton)

  3. Saçları uzun derken? bonus kafalı halini hatırlatırım 🙂

  4. o sacları kes uzun sana yakısmıyor :):) 25 yasındasın sac kalmamıs basinda lewis ..

  5. şöyle bir açıklamayı acaba bir gün raikkonen den de görebilecekmiyiz.

    "Avrupa sezonunun açılışı olan Barcelona yarışı için sabırsızlanıyoruz"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir