Perez, İspanya'da 2 DRS Alanının Yarışı Heyecanlandırmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

İspanya GP öncesi konuşan Perez “Vodafone Mclaren Mercedes ile çıkacağım ilk Avrupa yarışı öncesinde heyecanlıyım.”

“Catalunya pisti tüm pilotların iyi bildiği bir pist çünkü kış döneminde orada çok fazla test yapıyoruz. Aracı test etmek için iyi bir yer çünkü aerodinamik açıdan çok zorlayıcı bir pist. Geçmişte oraya dair çok fazla veri topladık. Önümüzdeki cuma günü test başladığımızda mevcut durumumuzu iyi bir şekilde görebileceğiz.”

“Pist aerodinamik açıdan oldukça zorlayıcı bir pist bu yüzden MP4 28’i anlama, hangi yoldan devam etme açısından çok faydalı bir hafta sonu olacak.”

“Çift DRS alanının olmasının Barcelona’daki yarışı geliştirmesini umuyorum. Çin ve Bahreyn’de, doğru koşullar altında Formula 1 araçlarının ne kadar yakın mücadele edebileceklerini gördük. Barcelona her zaman geçiş açısından zor bir pist oldu bu yüzden umarım yeni kurallar durumu geliştirir. Ana düzlükte görsel geçişler olursa bu tribündeki binlerce kişi için harika olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Orta kısımlarda biryerlerdeyken Perez in fazlaca çıkıntı sürüşleri genel itibarıyla hatalarla doluydu… Araç hızlandığı zaman bunkarı yapması McLaren e kazandırır ama şu pozisyondayken hiç belli olmaz.

  2. 2013: A McLaren  Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Checo ilk başta takımda nasıl davranacağını bilemedi galiba.
    McLaren'e duyduğu büyük saygıdan işleri biraz ağırdan almaya çalıştı. Sivrilmeme gayreti mantıklı.
    Martin'in son yarış öncesi agresiflik uyarısına anında cevap vermesi önümüzdeki yarışlar için ümit verici ve beklenti doğurucu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir