Hamilton: "Takım Arkadaşlığı Konusunda Şimdi Daha Olgunum"

yazar:

kategori:

Mercedes’e geçmeden önce İngiliz pilotun Red Bull ile de yollarının kesişebileceğiğ konuşuluyordu ki o takımda Vettel, art arda 3 dünya şampiyonluğu kazandı 4.’yü kovalıyor.

Ve 2007’de Hamilton, McLaren’da Alonso ile zorlu bir sezon geçirmişti.

Alonso’ya atıfta bulunan Hamilton: “Şimdi daha yaşlıyım. Eminim farklı bir ilişkimiz olurdu.”

“Yine bazı gergin anlarımız olurdu; çünkü ikimiz de hızlıyız ve birbirimize yakın olurduk. Ama ikimiz de çok olgunuz. Sanırım takım arkadaşları arasındaki ilişkiyi besleme konusunda şimdi çok daha olgunum. Bu pilotlara bağlı bir şey.”

“Sebastian ile Fernando Alonso’yu bir araya getir; takım hemen sorun yaşar. Kimyası… Bilirsiniz, Sebastian ile birlikte olabileceğimi düşünüyorum da devri düşürmezdim.”

Artık Ron Dennis ve babası Anthony Hamilton’ın kanatları altından çıkan Mercedes pilotu, eleştirilerle de başa çıkmayı öğrendiğini ifade etti.

Örnek olarak Jackie Stewart’ın, Hamilton’ın Mercedes’e geçişini eleştirmesi gibi.

Hamilton: “Kesinlikle hassasiyeti daha az bir yapım var artık. Başlarda psikolojik acı hissetmek kolaydı. Şimdi daha istikrarlıyım. Çünkü zihinsel gücüm arttı. Bu yüzden Jackie Stewart benim hakkımda konuştuğunda sadece gülüyorum”

“Bazı insanlar çok konuşur veya bundan daha iyi yapacak şeyleri yoktur. Kendi düşüncelerine sahipler ama Jackie çok konuşuyor.”


Yorumlar

  1. Aynen onu demis.Gelsin de gununu gosdereyim demis ))

  2. hamiltonu severim ama biraz çoşmuş…………Şalu

  3. vettel gelsin mercedes'e, problem olmaz diyor.

  4. şu sezonda bi bitseydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir