McLaren Öncelikle Fabrika-Pist Uyumu Meselesini Çözmek İstiyor

yazar:

kategori:

Bununla birlikte ilk yarışlarda sıralamada ilk 10’a girmekte dahi güçlük çeken takım, bu hafta sonu İspanya GP’ye büyük bir paketle gidecek.

Temel sorunu çözmenin gelecek için de faydalı olacağını söyleyen Neale: “Esasen, (fabrika-pist arasındaki) uyum sorununu çözmeye çalışıyoruz. Araç ve uyum konusundaki meseleleri çözmemiz gerçekten önemli.”

“Sürekli olarak önünüze ‘Bir saniye. Nerede hata var? Nerede yanlış yaptık_ Nasıl halledeceğiz?’ şüpheleri çıkabilir. Bu meselenin tekrar ortaya çıkma şansı var.”

Öte yandan Neale, Jenson Button’ın güncellemelerle ilgili beklentileri yükseltmemesinin, karamsar oldukları anlamına gelmediğini belirtti.

Neale: “Jenson ve benim beklentileri düşük tutmamız konusunda iyi nedenlerimiz var.”

“Kendimizi talihin kollarına bırakmak istemiyoruz. Ayrıca basının diline dolanmak da pek eğlenceli değildir.”

“Burada ayrı olarak çalışmıyoruz. Elbette doğal olarak insanlar bizden pole poziyonunda olacağımızı tahmin etmemizi istiyor ama burası zor bir spor; rekabet yerinde saymıyor ve bizim yapacaklarımız, diğerlerinin ne yapacağına da bağlı”

“Tahminde bulunmak imkânsız ve bir şeyler tahmin etmek, boşa zaman harcamaktır.”

Button, lider Vettel’in 64 puan gerisinde, McLaren ise Red Bull’un 86 puan arkasında. Buna rağmen Neale, henüz umutlarının tükenmediğini ifade etti.

Neale: “Şu anda önümüzde çok uzun bir yol var. Yaz tatiline yaklaşırken yorum yapmak daha doğru olur


Yorumlar

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    bence şöyle bir durum var mclaren'in genel performansı için..Eğer 2014 aracının ana temelleri 2013 üzerinden devam edecekse bence mantıklı bir karar 2013'e böyle başlamaları ama 2014 aracı farklı 2013 farklı devam edecekse harbiden aptallık yapmışlar derim ben..köklü değişikliklere gidilmesine 1 sene kala Mclaren'in böyle bir karar alması biraz tuhaf ama toparlanacaklardır eminim..en azından Mercedes gibi değilleri sene içinde en iyi gelişebilen bir takım Mclaren :))

  2. 2014 öncesinde bu saçma kararı kim aldı acaba 2013 için.

  3. o denge hiç düzelmez şimdi 🙂 yandık ki ne yandık.

  4. İşin içinde Button varsa o tünel sorunu değil denge sorunudur 😀

  5. Oha ya tünel sorununu bizde mi yaşıyoruz şimdi :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir