McLaren Çabuk Bir Çözüm Beklemiyor

yazar:

kategori:

İngiliz takım, Barcelona’ya büyük bir güncelleme paketi ile gitti ki güncellemeler içinde yeni bir ön kanat, arka kanat, sidepodlar, arka süspansiyon değişiklikleri ve diğer bazı küçük farklılıklar var.

McLaren idari yöneticisi, şu anki sıkıntılarına birçok şeyin neden olduğuna inandıklarını, çabuk bir çözüm olmadığını belirtti.

Michael: “Geçen yarışta 6. olduk. 6. veya 7.’lik, aracımızın olduğu yerdi. Yani 6.’lıktan hemen ilk çizgiye sıçramayı beklemiyoruz”

“Bu yüzden beklentileri kontrol altında tutuyoruz.”

“Üzerine çalışmamız gereken parçaları biliyoruz. Sorunlarımızı da biliyoruz ve aynı zamanda (Fabrikadan) nelerin geldiğini de biliyoruz. Bu zaman alacak.”

“Her şeyden bir parça. Düşük performans gösterdiğinizde yapacağınız en büyük hata, bir sihirli değnek aramaktı. Çünkü bulamazsınız”

“(Çözüm) paket değişikliğinden gelir. İşte biz de bunun üzerine çalışıyoruz.”

“Bu dönemlerde yarış araçları ile ilgili çok şey öğrenirsiniz. Çünkü birçok alanı incelersiniz ve elde ettiğiniz geri bildirimler, takım için çok değerlidir.”

Michael, İspanya’ya götürdükleri parçaların sadece yere basma kuvvetini geliştirmek değil, pilotları için yeni bir platform oluşturma gayesine hizmet ettiğini ekledi.

 


Yorumlar

  1. hep aynı hikaye, sene sonunda iyi bir araç olsa ne yazar, seneye sil baştan, hiç tartışmasız son 10 senenin en berbat takımıyız.artık yarışları izlerken hamiltona odaklanıyoruz, başka ne yapabiliriz ki…

  2. Mclaren İspanya da ya parlayacak ya da patlayacak demiştim. Patladık…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir