Rosberg: "Geliştik Ama Temkinli Olmalıyız"

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın önünde zirvede yer alan Rosberg, geçen yarış Bahreyn’de de ilk cepteydi ama damalı bayrağı ancak 9. olarak görebilmişti.

Rosberg: “Bütün hafta sonu işler gerçekten yolunda gidiyor. Her şeyi en uygun seviyeye getirdik. Bahreyn’de gördüklerimizden sonra durum güzel. Ama yarış sonucu konusunda kendimize aşırı derecede güvenemeyiz.”

“Bu kadar hızlı olmamıza şaşırdık ama iyi bir sıralama ve isi bir turdu. Bu yüzden gerçekten ama gerçekten mutluyum”

“Takım adına iyi bir teşvik bu. İlk çizgi muhteşem bir şey. Ama elbette Bahreyn’den sonra bir parça temkinli olmamız gerek.”

Alman pilot, takım olarak lastik idaresinde ileri yönde adım attıklarını belirtti ama bunun yarınki yarışta zafere yetip yetmeyeceğini bilemediklerini ifade etti.

Rosberg: “Takım, bu lastiklerden azamiyi nasıl elde edebileceğimiz üzerine daha da iyi olmak için gerçekten sıkı çalıştı”

“Bahreyn’de bir parça gerideydik ve burada geldik. Yine meseleler var. Bu sefer lastiklerdeki ufalanma. Yani burada da arayı kapama ve durumdan azamiyi çıkarma oyunu olacak. Biz geliştik.”

“Bu sabah daha iyiydi. Bu yüzden kendime biraz daha fazla güveniyorum”

“Yine de yarın zor geçecek”


Yorumlar

“Rosberg: "Geliştik Ama Temkinli Olmalıyız"” için 2 yanıt

  1. İlk yarışlarda gördüğümüze göre geriye düşecekler. Ama Rosberg'in savunmalarını seviyorum, önceki yarışa devasa zevk katmıştı.

  2. yarın 6-7.turda pite girersin veya girmeyip 10.tur gibi vet-alo-rai arkasına düşersin hamilton'la beraber yarın yarışta ilk 5'e giremezsiniz bu pol yalan bir pol bana göre yarın vettel polden başlıyo mercedes'in hem lastiği hemde yarış temposu kötü ilk 10 turda vet-alo ve rai'ye geçilir mercedeslerin ikiside alo startta rai'yi geçerse vet-alo-rai şeklinde biter yarış alo'nun kazanma şansı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir