Vettel Polü Kaçırsa da Sonuçtan Memnun

yazar:

kategori:

Red Bull sürücüsü, sıralamalarda pole pozisyonu derecesinin 0.336 sn gerisinde kaldı ve Mercedes sürücülerinin arkasından yarışa başlayacak.

Vettel “Dürüst olmak gerekirse sonuçtan oldukça mutluyum. Dün ve bu sabah gerçekten mutluydum ve aracı geliştirdiğimizi düşünüyorum.”

“Çoğuna göre farklı bir yol seçtik ve sadece opsiyon lastiklerini kullandık. Bunun yarın yardımcı olup olmayacağını göreceğiz. Uzun bir yarış olacak ve lastik aşınması hayati olacak.”

“Koşulların da biraz yardımıyla zor bir mücadele olacak. Lastikler istediğimiz kadar fazla dayanmıyor.” dedi.

Mercedes sürücü, sıralama poziyonlarına rağmen yarıştan umutlu olmasa da Vettel onları yenmenin kolay olacağını düşünmüyor.

Vettel “Mercedes’ler önümüzde ve dürüst olmak gerekirse buradaki uzun sürüşlerinde fena görünmüyorlardı.”

“Dünkü uzun sürüşlerde Ferrari ve Lotus’lar oldukça rekabetçiydi. Bu yüzden onların yarışta çok güçlü olmalarını bekliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Vettel Polü Kaçırsa da Sonuçtan Memnun” için 17 yanıt

  1. olurmu arkadaş onlar minardi,yi araçtan saymıyorlar . alonso,nun f1 başlangıcı onlara göre 2005 2006 . yani vettel,de 2007,de başladığına göre aralarında fark yok onlara göre

  2. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Minardi ile ilk F1 yarışını seyrettim.O zaman yaşım 10 du sadece isme göre tutuyordum belki ama seyrettim ve destekledim.Hala daha destekliyorum,destekleyeceğim.

  3. " 13 yıldır tuttuğum bir Fernando Alonso"
    Helal olsun adamı F1 öncesinde takip etmeye başlamışsın , 0 cektiği ilk sezonu ve test pilotluğu yaptığı sonraki yıl da inancını kaybetmemişsin.

    Bu arada bir süredir yazmıyordum , alıntı yapma konusunda bir sıkıntı mı var ben mi beceremedim

  4. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Sen rahat ol,Red Bull bu saatten sonra multi 21 e falan giremez.

  5. yol vermezler adamı zorla geçerler arkadaş

  6. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Bak kardeş,Sebastian Vettel altında hızlı bir araçla zaten her yarış zirveye oynuyor.Ama yaptıkları,davranışları demeçleri pek hoş değil.Sevmiyorum Vetteli ama hakaret etmem de.Sadece iğnelerim,çünkü 13 yıldır tuttuğum bir Fernando Alonso'yla çekişiyor.Aralarındaki tecrübe farkı inanılmaz.Ve nedense bugün Vettel'in başarılı olacağı gelmiyor içimden.Podyumda görürüz kimin kazandığını,ha Vettel kazanır Alonso sonuncu olur,gene fikrim değişmez bir daha ki yarış derim.Ben sonuca değil adama göre muamele yapıyorum çünkü..Saygılarr

  7. alonsoyu küçümsediğim felan yok ona her zaman gereken saygıyı göstermişimdir ama sen vetteli çok küçümsüyor ve ona gereken saygıyı göstermiyorsun yarıştan sonra görcem seni

  8. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Yardım edecek derken,sana yol verecek bir takım arkadaşında yok demek istedim bro

  9. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Ahahaha komiksin,nedense Alonsoyu fazla küçümsüyorsun.Ha yediremiyorsunuz yavaş araçla Vettel ile mücadele etmesini.

  10. Nevadia Alonso senin alonso podyuma çıksın sen dua et vettel rahat rahat kazanır ilk virajda görcem alonsoyu

  11. umarim startta mercedesler vettele gecilmezler kopup giderse sonuc belli olur ama vettel-kimi-alonso siralamasi cok seylere gebe gibi.

  12. ah hocam ah bunu 5 yıldır hala öğrenemediniz webber vettel,in değil alonso,nun yardımcısı

  13. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Merak ediyorum bu yarışta Raikkonen ve Alonso önlerde,takım arkadaşı da biraz uzakta.Kim koruyacak seni Seb,bu iş öyle tek başına gitmekle bitmez.Bugün podyuma çıkarsan bile dua et.

  14. Raikkonen06  avatarı

    Tabi memnun olur önünde lastikleri birkaç turda bitiren bir araç var yarış performansıda malum süper ama Kimi'yide unutma derim :))

  15. vettel yarın yarışı kolay kazanır . pol,ü hiç zorlamadı

  16. Öndekilere kendileri dahil kimse şans tanımıyor. Alonso olur da iyi kalkarsa Vettel'le yarışır. Yoksa Vettel alır gibi duruyor. Bakalım, kafa yormaya gerek yok, izleyince göreceğiz. Eğlenceli yarış olsun yeter.

  17. hakikaten vettel'in büyük bir avantajı var gibi duruyor. 3 set sert lastiği de kullanılmamış durumda. temiz yerden başlıyor. önündeki rakipler, (araç olarak) start almada çok başarılı olan araçlara sahip değiller. ve yarışta lastik aşındırması nedeniyle geriye düşmeye adaylar. pirelli'nin yeni sert lastiği, eskisine oranla biraz daha dayanıklı (olduğu söyleniyor). bunları üstüste koyunca, galibiyet için en büyük adayın vettel olduğunu söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir