Ricciardo Onunculuktan Tam Olarak Mutlu Değil

yazar:

kategori:

Yarışa 11. sıradan başlayan Ricciardo, 10. sırada damalı bayrağı görerek bir puan aldı ancak Avustralyalı sürücü daha fazla puan hedeflediğini belirtti.

Ricciardo “Gerçekten kötü kalkış yaptım. Çok fazla patinaj oldu ve dürüst olmak gerekirse ilk turlarda ön tarafta yol tutuşu pek iyi değildi ve ön frenleri kilitliyordum.”

“Sakin olmaya çalıştım ve gittikçe durum gelişti. Önümde yer alan araçların çok fazla uzaklaşmadığını görüyordum.”

“O şekilde kaybetmek kötüydü ancak performansımız fena değildi. İlk pitlerde kanat ayarları açısından ve lastik basınçlarında bazı değişiklikler yaptık ve onlar işe yaradılar. Sıradaki 2 bölüm daha iyiydi ve bazı geçiş hamlelerim oldu. Bu yüzden kesinlikle sıkıcı bir yarış değildi.”

“Ancak yarışın sonunda doğru performansımız yine düşmeye başladı. 10. olmak kolay değildi ancak yarıştan önce bir puandan daha fazlasını almayı umuyorduk. Yine de hiç yoktan iyidir.” dedi.


Yorumlar

  1. Bence de hıc yoktan ıyı ama lastıklerı pırellı uretmeye devam ettıkce ve takımların degerlendırmelerını kaıle almayıp bu acayıp lastıklerı uretmeye dewam ederlerse malesef bugunku gıbı yarıslarda lastık sorunları yasıycaz anlasılan…vergne kastık patlattı alonso aynı sekılde…mercedes zaten gecen seneden berı lastık lere adapte olamadı…pırellı bu ısten cıksa ıyı olur..rıccardo nun hakkı 10. luk deıldı bgn…en kotu 7.lık olmalıydı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir