Button "İlginç Bir Yarıştı"

yazar:

kategori:

Button “İlginç bir yarıştı. Gride gelişte çok yavaş kaldık ve bu bizi olumsuz etkiledi. Kalkışım ideal değildi. Yol tutuşum yoktu bu yüzden ilk viraj berbattı. İlk turun ardından 17.liğe düştüğüm için şanssızdım.”

“Çin’deki gibi yaklaşımımızı sürdürdük ve diğerlerinden farklı strateji uyguladık. Sekizinci olmamız takımın strateji olarak güzel iş çıkardığını gösteriyor. PAketimizi geliştirip geliştirmediğimizi bilmiyorum ancak kesinlikle yenilmeyecek bazı araçları yenmeyi başardık.”

“Yine de her iki aracımızın puan kazanması olumlu bir şey. Umarım bu yukarı yönde eğilimin başlangıcı olur. Bugün çok fazla faydalı veri topladık ve önümüzdeki yarışlarda MP4 28’i geliştirmek için topladığımız veriler üzerinde çalışacağız.”

“Bu hafta sonu Britanyalı taraftarlarımızdan aldığım tüm destek için büyük teşekkür ediyorum. Oldukça fazla sayıda Vodafone kırmızılı şapka ve tişört görmek harikaydı. Umarım Silverstone’da tribünler dolu olur ve daha güçlü oluruz.” 

“Daha yapılacak çok iş var. Şu anda zor bir dönemdeyiz ancak elimizdekinden maksimumu çıkardığımız için memnunum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ben o sırada göz ucuyla bakıyodum tam göremedim de bunu yapmalarındaki sebep ne olabilir ki , yani mercedesin bundan kazancı ne ?

  2. Mercedes'in formasyon turunu yavaş atma taktiği gerçekten çok ilginçti.Bunun bir kuralı var mı yok mu bilmiyorum,yoksa bile olması gerekli bana göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir