Hamilton: "Mercedes Çizim Masasında Daha Çok Çalışmak Zorunda"

yazar:

kategori:

Mercedes pilotları bugünkü yarışa ilk 2 sıradan başladılar ancak yarışı 6 ve 12. sıralarda tamamladılar. Özellikle Hamilton lastikler konusunda baştan sona sorun yaşadı.

Hamilton “Yapılacak çok iş var. Startta her ikimiz de geriledik ancak ben daha da gerilere düştüm. Yapılacak çok işimiz var. Çizim ofisine gidip neyin yanlış olduğunu bulmalıyız.”

“Takımın bu kadar çalışmasının ardından bu sinirbozucu mu yoksa utanverici mi bilmiyorum. Bir nedenle her şeyi tam yapamıyoruz. Sorunun nerede olduğunu bilmiyoruz, aksi takdirde hemen çözerdik. Ancak takımın bunu bulacağından eminim.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton: "Mercedes Çizim Masasında Daha Çok Çalışmak Zorunda"” için 6 yanıt

  1. tam anlatamamışım; sıralamalarda hem hızlı hem yavaş virajlarda çok iyiler demek istemiştim.

  2. bahreyn'de liderle 30s olan fark ispanya'da 1dk'ya çıktı. güncellemelerden sonra böyle olması kötü oldu. ama şu da var; sıralamalarda s3'te bariz en hızlı araba mercedesti, ilk 2 sektörde de diğerlerinden yavaş değillerdi. çin ve malezya sıralamalarında da downforce sektörlerinde en hızlı araba oldular. ayrıca lastik aşınmasının nispeten az olduğu çin ve malezya'da da güçlülerdi. yani geçen sene olduğu gibi bu sene de hem olumlu hem olumsuz işaretler var. bu gidişle takımlar şampiyonasında 4. olurlar. zaten sezon başındaki hedefleri de buydu.

  3. Raikkonen06  avatarı

    Geçen sezon mercedesle anlaştığında sana lastikleri düzelteceğiz diye söz mü verdiler hamilton bak dedikleri çıkmadı 3 yıldır aynı olan araç bu yılda aynı yani neyimiş SCHUMİ'nin bi suçu yokmuş takımın kendisi problemli sende çekmeye mecbursun adamım devam et böyle :))

  4. Schumiye yaşlı da ondan olmuyor diyenler, bıraksın hamilton gelsin diyenler, hamilton gelince gridin en iyi ikilisine sahip olduk artık yükselişe geçeriz diyenler….
    Aynı tas aynı hamam devam ediyoruz göründüğü gibi, bir kaç sene daha Schumiyi izleseydik ne olurdu. Pol posizyonu almakla bitmiyor bu işler puanlar yarışta kazanılıyor.
    Komple kadroyu değiştirdiler hala bir şey yok.
    Bu sporda sadece Newey mi var kafası çalışan adam, bizim mühendislerimiz tasarımcılarımız vs vs ne iş yapıyorlar, gitsinler kumdan kale yapsınlar 4 senedir, her yarış bir ayar değiştirseler yine elle tutulur bir araç yapardınız sanki…

  5. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Son üç sezondur böyle bir çözüm aranıyor zaten. Ne dünya şampiyonları yiyecek daha bu takım bakalım. O değil de sezon öncesi testlerde "bu sene ortalığı kavurucaz" diye üç yıl üst üste yorum yazan arkadaşlar şimdi ne yorum yazacaklar onu da merak etmiyor değilim. O her Mercedes haberinin altına "Ross Brawn çok iyi araç yapacak ama izin vermiyorlar" diyen arkadaş da gelir birazdan, acaba bu sefer ne diyecek. "Bernie Ecclestone gece gizlice Mercedes garajına girip tüm set lastikleri zımparalamış" filan diyebilir mesela

  6. Mercedese hosgeldin :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir