Lotus, Grosjean'ın Süspansiyon Sorunu Nedeniyle Üzgün

yazar:

kategori:

Grosjean İspanya yarışının ilk bölümünde 9. sırada gidiyordu ancak daha sonra arka süspansiyonlarda oluşan sorun nedeniyle yarışa erken veda etti. Raikkonen yarışı 2. sırada tamamlasa da Ferrari sürücülerinin 1 ve 3 sonuçlarını alması Lotus’u takımlar şampiyonasında Ferrari’nin gerisine düşürdü.

Eric Boullier “Sanırım süspansiyon bileşeninde bir sorun oldu.”

“Onun hatası değildi ve hem onun hem de takım için üzgünüz çünkü şampiyonada ikinciliği kaybettik ve Romain iyi puanlar kazanabilecek durumdaydı.” dedi.

Lotus, yaşanan sorunun iyi test edilmiş süspansiyon ayarlarında gerçekleştiğini ve önümüzdeki günlerde hatayı inceleyeceklerini açıkladı.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Bu yüzden 2.liği kaybettik Gro olmayınca takımlarda işimiz çok zor inşallah birdaha böyle bir problemle karşılaşmayız ferrari 2 aracıyla rbr 2 aracıyla puanlar alıyor biz ise tek araçla nereye kadar devam edecek böyle..

  2. ilk beş içinde bitirebilirdi büyük ihtimalle. nasip artık. sıkmasın canını. yetenekli çocuk.

  3. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    olur böyle şeyler ama bayadır bu tarz bir aksilik yoktu virajı aldı lastik 8 çizmeye başladı 🙁 belki yeni şasi ile alakalıdır arkadaşlarında dediği gibi kimi ye olmasında aman 🙂

  4. Aman 2 yaris daha idare edin, Rai Schumi' rekorunu kiracak insallah 🙂

  5. Tam kendini bulmuştu çok üzüldüm.Kendini bırakmadan aynen devam etmeli.

  6. rtl sağolsun reklam reklam pc de bloke idi hackerların güvendiğim sitelerden gönderdikleri maillerce 15 senedir ilk kez böyle bir sorun yaadım pc tamamen bloke idi nete bağlanmasada neyse.dolayısıyla çözememiştim gro nun yarış dışıı kalışını.lotus takılmarda 2.liği hak eden bir takım gro ya dikkat edildiği sürece misal rai 2 oluyorsa gro 3 olur.o yetenek var 4 olmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir