Loeb: "Kubica, Raikkonen'den Daha Hızlı Olacak"

yazar:

kategori:

2009’da Ferrari’den ayrıldıktan sonra 2010 ve 2011 senelerinde Raikkonen, rallide mücadele etmişti; Kubica ise korkunç kazasından sonra F1’e geri dönüş yolunda şu sıralar WRC2’de Citroen ile ralli yapıyor.

Turun Sanomat’a konuşan Loeb: “Robert’in zirveye ulaşma potansiyeli çok iyi.”

“Hızlı ve daha fazla tecrübeye ihtiyacı var. Ama Robert’in Kimi’den daha hızlı olacağını düşünüyorum”

“Hâlâ bir şey söylemek zor ama gerçekten gelişmek istediğini görebiliyorum.”

“Kimi gelir gelmez iyiydi ama sonrasında istediği gibi gelişemedi. Formula 1’e geri döndü ve tekrar kazandı ki bu, F1 ile rallinin ne kadar da tamamen farklı olduğunu gösteriyor.”

“Robert, ralli konusunda gerçekten ciddi ve gelişmek için sıkı çalışıyor.”

 


Yorumlar

  1. hahahahahah çok güldüm ilahi ahahahah

  2. loeb'un reklama mı ihtiyacı var? Adam rallinin efsanesi. Sadece bi görüşünü belirtmiş. Olabilir de kubica f1 dede raikonenden hızlıydı, rallidede olabilir.

  3. ikiside F1 den geldigi için bi karşılaştırma yapmış. Kimi yi bende severim ama onun yeri F1 ralli. değil. Yani Kubica ralli de ondan hızlı olmuş olmamış önemi yok. Ve Loeb 'ün kimsenin reklamına ihtiyacı yok .

  4. sınan matias avatarı
    sınan matias

    vs atın madem öyle…

  5. ne gerek var Leob 🙂 yok o hızlı yok şu hızlı… felan filan… #Kimi amma zorunuza gidiyo … reklam yapmayın işinize bakın…

  6. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    her spor dalına uygun yetenek şahıslarda vardır sonradan geliştirilebilir ama bir yere kadar ayrıca o sporu sevmek de onemli kubica iyiydi boşuna kendini yaktı bazıları yapar eder ne olucak diyorsada sonuç bu işte neticede tehlikeli sporlar üstüne birde daha şanssız bir kaza ve yaralanma kubica ya yazık oldu iyi sürerdi f1 de umarım dönebilir ama zor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir