Boullier Lotus'dan Daha Hırslı Olmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen bu sene oldukça güçlü bir sezon geçiriyor ve şu anda şampiyona lideri Sebastian Vettel’in 4 puan gerisinde yer alıyor. Raikkonen geride kalan 5 yarışta bir galibiyet ve art arda 3 ikincilik sonucu elde etti.

Boullier “Hatırlarsanız geçen sene de aynı hikaye vardı. Bu sene daha hırslı olmalı ve daha fazla galibiyet istemeliyiz.”

“Ancak yarışın başından itibaren, lastiklerde, ilk turlarda ve stratejide her şeyi mükemmel yapmanız lazım.”

“İspanya’da kazanma şansımız vardı ancak çok küçüktü. Yarışın ortasından sonra bunu yapamayacağımızı biliyorduk bu yüzden ikinci olmaya odaklandık.” dedi.

Ferrari ve Red Bull bazen arka planda gözükürken Lotus her pistte güçlü görünüyor. Boullier, bu durumun şampiyonluk mücadelesi açısından önemli olduğunu düşünüyor.

Boullier “Her hafta sonu baskın olan bir takım var. Lastikler, şasi ve pist yapısı takımlara uyumda değişiklik gösteriyor.”

“Bu yüzden her yarışta istikrarlı olmak önemli.” dedi.

 


Yorumlar

“Boullier Lotus'dan Daha Hırslı Olmasını İstiyor” için 3 yanıt

  1. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    doğru söylemiş ben sezon sonu şampiyonluk gelirse umarım gelir, öyle bir durumdan sonra dev takımların yüzlerini görmek isterim gerçi şimdiden alkışa değer işler çıkarıyorlar geçen senede çıkardılar ama şampiyonluk gelirse of aman of 😀

  2. Hızlı pit stoplar şart çok yavaşız çok

  3. Adam gibi strateji, adam gibi pitstoplar yapın. Sonra oturun Kimi'yi izlemenin keyfini çıkarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir