Hamilton, McLaren'in Güncellemeleriyle Coştu

yazar:

kategori:

Silverstone’deki yarış için hazırlıkları sürdüren Lewis Hamilton, bu hafta yapılan testlerde McLaren’in denediği güncellemelerin kendisini teşvik ettiğini belirtti.

McLaren pilotu, büyük oranda revize edilmiş ön kanat da dahil olmak üzere bir takım aerodinamik ve araç gelişimine çalıştı.

Hamilton: "Bugünkü test, gerçekten cesaret vericiydi. Son bir kaç testte yaptığımız değişiklikler aracı gerçekten geliştirdi."

"Yeni parçaları ardı ardına denemedim, bu yüzden bir referansım yok ama araç burada güçlü durumda ve tekrar kendi topluluğumun önünde yarışmak için sabırsızlanıyorum."

Fransa’da da puan alamaması ve medyanın eleştirilerine rağmen Hamilton, bugün Silverstone’de 10.000 taraftarın bulunduğunu ve bunun kendisini motive ettiğini söyledi.

Hamilton: "Bu sabah Silverstone’de sürmek gerçekten kendimi iyi hissettirdi. Bu sabah çok erkenden pistteki taraftarların sayısına inanamıyorum. Onlar oldukça özel, dünyadaki en adanmış F1 taraftarlarıdır."

"Günün başlangıcında piste çıkmak için gerçekten istekliydim. Bu süper hızlı yerde, bir F1 aracında olmak inanılmaz bir duygu."

"Öğle arasında garajımın dışında beni bekleyen insanların sayısına inanamıyorum. Çılgıncaydı. Onların hepsine merhaba diyemezken, destekleri bu yerde bana daima özel bir yardım sağlamıştır."


Yorumlar

  1. Bende neden haberlere düşük puan veriliyor diyorum.Bu varmış."Kedidir kedi

  2. Mustafa Sar'ın burdaki amacı belli o yüzden kimsenin takıcağını sanmıyorum onu..

  3. mustafada rüya görüyor uyandırmayın…:99

  4. Mustafa Sar avatarı

    Lewis düz bir plot… Kova çok daha muhteşem bir plot… Kova Lewis'i siler atar…

  5. hamiltonun ortalama 2 yılı daha var tecrübe kazanabilmesi için daha çok toy şuanda ama olacaktır zamanı gelince …

  6. coşmak: Heyecanlanmak, içten içe kaynamak, aşırı duygulanmak… Yani argo olarak algılanmasın lütfen bu başlık…

    Konuya gelecek olursak, McLaren'in gelşmelerinden Kovalainen de çok memnundu. Hafta sonu başlamadan bir şey söylemek zor olsa da, görünen o ki yakın mücadele olacak.

  7. Demek istediğim o değildi. McLaren güzel gelişim gösterdi. İlk defa bu sitede bir başlıkta argo kelimeye rasladım ondan yadırgadım. Türkçe bölümü okuyorum ondan biraz hassasım böyle konularda 🙂

  8. dedikleri süreyi yakaladılarsa bencede coştular.Süre küçük görünebilir ama hızlı olan bir arac için büyük.Umarım fren konusunda yaptıkları güncelleme sorunsuz çalışır ve avantaj sağlar.

  9. Başlığa takıldım ben. "Coştu" nedir ya:D

  10. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ''Onların hepsine merhaba diyemezken'' bu uhdeyi kalbinde gerçekten taşıyorsa arkadaşlarımızın bahsettiği kadar egoist bir kişi değilsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir